Brīvdienās noteikti varam atrast kādu brīvu stundu, lai pagatavotu gardu desertu. Šoreiz gardēži dalās padomā, kā pagatavot izcili gardu šokolādes brauniju.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
- Uzsilda krāsni līdz 180°C. Kamēr krāsns silst, iesviesto cepampannu. Pārklāj pannu ar cepampapīr un arī to iesmērē ar sviestu.
- Kausē šokolādi un sviestu ūdens peldē. Noņem no uguns, pievieno kakao pūderi un cukuru, kārtīgi samaisa.
- Pievieno vaniļas ekstraktu un šķīstošo kafiju, iemaisa kārtīgi ar rokas putojamo slotiņu. Nākamais solis ir olu pievienošana - turpinot maisīt, pievieno pa 1 olai.
- Pievieno miltus, sāli un šokolādes gabaliņus, iemaisa ar lāpstiņu.
- Lej mīklu sagatavotā pannā. Izlīdzina un cep 25 minūtes.
- Izņem no krāsns, pārkaisa ar sāls pārslām un ļauj atdzist.
Avots: Mans Rimi