Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Ēd un minies! Rīgā atvērta velotrenažieru kafejnīca

© publicitātes

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena zīmola “The Hub Cafe” apvieno tradicionālo havajiešu virtuvi ar vienīgo velo-studiju Baltijā, kas piedāvā braucienus ar Zwift velosimulatoriem.

"Novērojot strauji augošo riteņbraucēju skaitu pilsētā un iedzīvotāju vēlmi dzīvot veselīgāk, esam radījuši vietu, kas piedāvā kvalitatīvu ēdienu, kafiju un iespēju izkustēties,” skaidro idejas autors Gerhards Erasmus. “Atšķirībā no līdzīga koncepta velo-kafejnīcām citur Eiropā izceļamies ar to, ka tradicionālos velotrenažierus esam nomainījuši pret īstiem velodsipēdiem, tos papildinot ar Zwift virtuālās spēles elementiem, kas treniņu procesu padara aizraujošāku.“

Zwift ir pasaulē populārākā virtuālās realitātes riteņbraukšanas aplikācija, kas ļauj ar velosipēdu izbraukt dažādas pasaules vietas un maršrutus, atrodoties tepat Latvijā. Zwift var tikt izmantots gan fiziskās formas uzlabošanai, gan arī ļoti augstu sportisko mērķu sasniegšanai. The Hub Cafe ir ne tikai pirmā Zwift velo-studija Baltijā, bet arī viena no retajām Eiropā.

Kafejnīcas ēdienkartē dominē havajiešu ēdiens “poke bļodas”, kas iemantojušas popularitāti visā pasaulē. “Tradicionāli ēdiena galvenā sastāvdaļa ir zivs - to pat mēdz dēvēt par suši bļodā. Dažādībai piedāvājam arī pokes ar vistu un vegāniem draudzīgo tofu, kas būs labs olbaltumvielu avots muskuļaudu atjaunošanai pēc treniņa,” stāsta The Hub Cafe šefpavārs Oļegs Soročins.