Kurš gan nav baudījis gardu, mājās gatavotu maltīti kopā ar saviem tuvajiem? Tikko pagatavota ēdiena smarža ne tikai ir patīkama un rosina apetīti, bet arī asociējas ar mājām. Ikdienas steigā izvēlamies ieturēt maltīti ārpus mājām, taču ir vairāki iemesli, kāpēc vajadzētu gatavot maltīti mājās un baudīt to kopā ar saviem tuvajiem. Par ģimenes kopīgajiem brīžiem maltītes sagatavošanā un to, kāda nozīme ir virtuvei kā telpai mājās stāsta arī mamma, blogere, stiliste un modes māksliniece Indra Salceviča.
Kopā būšanas prieks
“Virtuve ir kā tāds dzīvokļa centrs. Principā šeit visi sanākam kopā darba dienas vakaros un brīvdienās. Mums tā ir vieta, kur sanākt kopā, lai brokastotu, vakariņotu, spēlētu galda spēles, kā arī svinētu svētkus. Man šķiet aizņemtiem cilvēkiem lielām kulinārām izvirtībām ir par maz laika, bet arī dzīvot bez virtuves - nav iespējams. Ikdienā tomēr var atrast laiku arī mazām, bet sirsnīgām maltītēm,” stāsta Indra Salceviča.