Krievijas Kvalitātes dienesta darbinieki snieguši padomus, kā atšķirt īstu un kvalitatīvu alu no viltojuma.
Tāpat, ražojot alu, netiek pieļauta saldinātāju, aromatizētāju un krāsvielu izmantošana, uzsver speciāliste.
Pētījumu departamenta direktore Ludmila Vikulova skaidro, ka īstā alū iesala un apiņu daudzumam jābūt ne mazāk kā 80% - ja šis princips ir ievērots, alum būs piesātināta garša un aromāts, kā arī pietiekami daudz putu.
Līdz ar to citu alus sastāvdaļu daudzums nedrīkst pārsniegt 20%.
Tāpat, ražojot alu, netiek pieļauta saldinātāju, aromatizētāju un krāsvielu izmantošana, uzsver speciāliste.
Izvēloties alu, eksperti iesaka pievērst uzmanību putām - ja tās trīs minūšu laikā krasi sarūk, produkts nav kvalitatīvs. Tāpat ir svarīgs derīguma termiņš, kam ir jābūt ne vairāk kā seši mēneši.