Receptes: Pagatavo neizsakāmi garšīgus desertus!

© Publicitātes foto

4.lapa

Svaigas zemenes ar šokolādes krēmu

Ja esi steigā, bet pirmie viesi jau klauvē pie durvīm - šefpavārs Artūrs Brucis iesaka pēdējā brīža glābiņu - svaigas zemenes ar šokolādes krēmu. Ātrs, bet ne mazāk gards saldais ēdiens, ko likt galdā. Tikai trīs sastāvdaļas un gatavs!

Izejvielas sešām porcijām

250 grami zemenes, smalki sagrieztas

Krēms:

300 ml saldais krējums

50 grami šokolādes - tumšā vai gaišā - pēc ieskatiem

Pagatavošana:

Krēms:

Saputojiet saldo krējumu, izkausējiet šokolādi un pievienojiet iegūtajam krēmam, saimaisiet.

Servē:

Izvēlēties savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros lieciet kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus variet izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

Izklaide

Globālā popmūzikas superzvaigzne Sāra Larsone (Zara Larsson) sava jaunākā albuma “Midnight Sun” koncerttūres ietvaros 16. novembrī ar vienīgo šovu Baltijā uzstāsies Rīgā. Biļetes uz koncertu “Xiaomi Arēnā” tirdzniecībā no 13. jūnija.

Svarīgākais