Pagatavo! Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm

© Publicitātes foto

Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.

Sastāvdaļas

Pannakota

400 ml Coconut Milk

2 dl putukrējums

1.3 dl želejas cukurs, dažādi

1 tējk. vaniļas cukurs

2 gab. laima miziņa

Garnējums

250 g svaigas zemenes

1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas

  1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
  2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
  3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
  4. Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

Izklaide

Pēc dalības perspektīvajā grupā “Blue Jean Serenade” iepazītais mūziķis Jānis Niedra publiskojis savu debijas EP jeb minialbumu “Pareizie nodomi, nepareizās izvēles”, kas sastāv no piecām viņa paša sacerētām dziesmām.

Svarīgākais