Veselīgi gardumi? TOP 5 saldumi, kurus Helovīnā pasniegt bērniem

© Ilustratīvs attēls

4.lapa

3.vieta - zefīrs.

Klasisks, kvalitatīvs zefīrs tiek gatavots no augļu biezeņa, olas baltuma, cukura un agar-agara vai, retāk, želatīna, tāpēc zefīros ir gan vērtīgās uzturvielas no augļiem, gan olbaltumu proteīns, gan agara sastāvā esošie makro un mikroelementi. Agars ir no aļģēm iegūts polisaharīds, kas satur kalciju, fosforu, dzelzi, jodu, turklāt palīdz regulēt gremošanas procesus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Bungu un dūdu grupa “Auļi” atklājusi projekta “Senču balsis” otro sezonu ar trīs dziesmu minialbumu “Voices of Ghana”, kurā piedalās talantīgā Ganas dziedātāja Abiana. Projekta mērķis ir veidot muzikālu tiltu starp pasaules tradicionālajām dziedāšanas kultūrām un latviešu tautas mūziku.