Veselīgi gardumi? TOP 5 saldumi, kurus Helovīnā pasniegt bērniem

© Ilustratīvs attēls

4.lapa

3.vieta - zefīrs.

Klasisks, kvalitatīvs zefīrs tiek gatavots no augļu biezeņa, olas baltuma, cukura un agar-agara vai, retāk, želatīna, tāpēc zefīros ir gan vērtīgās uzturvielas no augļiem, gan olbaltumu proteīns, gan agara sastāvā esošie makro un mikroelementi. Agars ir no aļģēm iegūts polisaharīds, kas satur kalciju, fosforu, dzelzi, jodu, turklāt palīdz regulēt gremošanas procesus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Popmūzikas skatuves leģendas “A-Europa”, kas pērn svinēja savas radošās darbības 25 gadu jubileju, šovasar gatavojas doties tūrē pa Latviju – Artura Duboka grupa negrasās apstāties pie sasniegtā.

Svarīgākais