''Vincents'' paziņo, kas stājies Rītiņa vietā, kā restorāna jaunais šefpavārs

© Publicitātes foto

Kā ziņots, Mārtiņa Rītiņa un restorāna ''Vincents'' ceļi šķīrās, par tā vadītāju kļūstot vīnzinim Raimondam Tomsonam. Tagad arī paziņots, kas kļuvis par jauno šefpavāru.

Par Baltijas labāko restorānu atzītais ''Vincents'' atklājuši, ka turpmāk šefpavārs būs 29 gadus vecais Aleksandrs Nasikailovs.

''Tas nebija noslēpums, ka Aleksandrs līdz šim brīdim ir ieviesis jaunumus restorāna Vincents ēdienkartē un pārsteidzis ar savas meistarības radošumu,'' rakstīts ''Vincents'' paziņojumā. ''11 gadu ilgā un cītīgā Aleksandra Nasikailova profesionālā darbība restorānā “Vincents” ir pierādījusi, ka viņš ir spējīgs vadīt restorāna virtuvi atbilstoši augstas klases “gourmet & haute” līmenim.''

Aleksandrs kopš bērnības tiecās gatavot, sekojot vectēva tradīcijām, kurš kara laikā ir strādājis par pavāru. Īstais dzīves aicinājums kļūt par profesionālu pavāru atnāca, kad aiz muguras jau bija gan prakse ārzemju restorānos Anglijā, Dānijā un Skandināvu valstīs, gan pieredze pašā restorānā Vincents.

''Mārtiņa idejas bieži vien bija neiedomājamas un šķita pat neizpildāmas, bet vienmēr mēs kopā atradām risinājumu! No viņa esmu iemācījies pašu svarīgāko - nekad neapstāties, vai nu darīt visu, vai nedarīt vispār,'' pateicīgs savam skolotājam ir Nasikailovs.

Svarīgākais