Rīgā atvērs jaunu restorānu "Godvil Restaurant"

Ceturtdien, 11.martā, Rīgā, K.Barona ielā, tiks atvērts jauns restorāns "Godvil Restaurant", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja kluba "Godvil" mārketinga un reklāmas vadītāja Liene Avotiņa.

Ņemot vērā ekonomisko situāciju valstī, restorāna akcionāri atsakās atklāt restorānā ieguldītās investīcijas, tāpat kā prognozēt patērētāju pieprasījumu pēc restorāna pakalpojumiem.

"Tas ir risks no mūsu puses, bet konkrēti aprēķini ir veikti, un cerības ir," norāda Avotiņa.

"Godvil Restaurant" īpašumā ir viena no nedaudzajām malkas krāsnīm Latvijā, kurā tiks cepti vairāk nekā 20 picu veidi.

Restotāna šefpavārs Andrejs Vagels piedāvās vienu no plašākajām japāņu virtuves ēdienkartēm Latvijā - gardēži varēs atrast vairāk nekā 120 japāņu virtuves ēdienus. Itāliešu un Japānas virtuvju apvienošana ir tikai sākums, jo vasarā šīm virtuvēm pievienosies arī Kaukāza virtuves gardumi, norāda Avotiņa.

Naktsklubs "Godvil" pusotra gada pastāvēšanas laikā spējis sevī apvienot vairākas nesavienojamas lietas - "dievišķīgo un velnišķīgo cilvēka dabu (god & devil)", naktsklubu un koncertu halli, klasisko un moderno mūziku.

"Pienācis laiks nākamajam attīstības posmam un zīmola nostiprināšanai," norāda Avotiņa.

"Godvil Restaurant" atklāšanas pasākumā uzstāsies dziedātājs Markus Riva, grupa "Triānas parks", notiks īpaša konkursa "Mis & Mr. Latvija" finālistu prezentācija sadarbībā ar aģentūru "Mis Latvija", kā arī "Godvil" bārmeņu šovs.

Izklaides centrs "Godvil" pieder SIA "Office", liecina "Firmas.lv" informācija. Šī uzņēmuma pamatkapitāls ir 53 000 latu, tas pieder trim Ukrainas iedzīvotājiem Volodimiram Mitroņinam, Dmitro Ševčenko un Nazaram Žitkevičam.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!