MĪĻI: Pamācība vīriešiem, kā pārsteigt ar brokastīm mīļoto sievieti Valentīna dienā

© publicitāte

Pavisam strauji tuvojas diena, kad mīlestība gaisā virmo vēl spēcīgāk un viss, kas notiek – ir skaisti un pārdomāti. Tā kā ikvienam gribas iepriecināt vienam otru ne tikai ar skaistiem ziediem, bet arī mīļām, paštaisītām dāvanām vai pārsteigumiem, tad kādēļ gan nepalutināt vienam otru ar pašu gatavotiem gastronomijas šedevriem. Šī būs tā reize, kad neliels padoms tiks dots kungiem, lai iepriecinātu savu sirdsdāmu šajā īpašajā dienā – Valentīndienā. Ikviena dāma novērtēs jūsu ieguldītās pūles un centību. Iespējams, ka šī svētku brokastu recepte noderēs ne tikai vīriešu kārtas pārstāvjiem...

Nepieciešams (omlete 2 personām):

·         4 olas (svarīgākais, lai olas ir svaigas)

·         Skābais krējums

·         Garšvielas

·         Siers (rīvēts)

·         Zaļumi

·         Bekons (plānas šķēlītes)

·         Paprika

·         Tomāti

·         Gurķi

·         Zaļie salāti pēc izvēles

Pagatavošana:

1. Traukā iesit 4 olas un tās sakuļ – var pievienot sāli, garšvielas pēc paša vēlmes;

2. Pievieno 4 ēdamkarotes skābā krējuma un visu samaisa;

3. Uzkarsē pannu un pievieno eļļu;

4. Iepriekš sagatavoto masu lej uz pannas un liek virsū vāku, lai omlete uzpūstos;

!Omleti cep no vienas puses, uz lēnas uguns, kamēr redz, ka omletes virspuse vairs nav jēla.
5. Omleti uzliek uz šķīvja un pārloka uz pusēm, var pārkaisīt ar sieru;

6. Ja ir vēlēšanās, omleti var papildināt ar plāni apceptām bekona šķēlītēm, apcepot tās no abām pusēm, pēc tam to var izdekorēt ar zaļumiem;


7. Blakus omletei tiek izvietoti dārzeņi – tomāti, gurķi, paprika – kā dekorācijas elements;

8. Omlete ir gatava pasniegšanai!


Galvenais atcerēties, ka visu ir jādara ar mīlestību, tad būs izdevušās ne vien svētku īpašās brokastis, bet arī visa diena!

Autors: Lage Ko ražošanas vadītājs Rihards Leiskins.

Izklaide

Daudzsološā latvju jaunā rokgrupa “Everet” klausītāju vērtējumam nodevusi savu jaunāko singlu “Kāpēc” un tam veltīto videoklipu, kas tapis sadarbībā ar kultūras namu “Atmoda”.

Svarīgākais