Šogad visbiežāk rezervēts "3 pavāru restorāns"

© Andris BARBANS

Saskaņā ar tradīciju decembrī apkopot rezultātus tiešsaistes galdiņu rezervēšanas bezmaksas pakalpojums GetTable.lv ir sagatavojis 2015. gadā 10 visbiežāk rezervēto restorānu sarakstu.

Saskaņā ar tradīciju decembrī apkopot rezultātus tiešsaistes galdiņu rezervēšanas bezmaksas pakalpojums GetTable.lv ir sagatavojis 2015. gadā 10 visbiežāk rezervēto restorānu sarakstu. 

Visbiežāk rezervēto restorānu pirmajā trijniekā ir nonākuši elegantās gardēžu virtuves milži «3 pavāru restorāns» un «Ostas skati». Saraksta ceturtajā vietā atrodas barbekjū restorāns «Ribs & Rock», savukārt piekto pozīciju pārliecinoši saglabā modernā stila cienītāju meka «Avalon». Ievērojama daļa no aizejošā gada 10 pieprasītākajiem restorāniem neatrodas Vecrīgā, piemēram, «Piramīda», kas ieņem 9. vietu, atrodas Reimersa ielā, bet 8. vietas ieguvējs «Boulevard 33» — Raiņa bulvārī. 

Restorāni «Olive Oil Trading Co» un «Rossini» ieņem attiecīgi 7. un 6. vietu. Savukārt par visiecienītāko restorānu šajā gadā ir kļuvusi čehu alus darītava «Stargorod», kas viesiem piedāvā plašu izklaides programmu. 

as ainavām atgādina vienkāršu, taču elegantu lauku muižu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!