RECEPTE: Vinegrets ar skābētiem kāpostiem

© F64

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas. Seši vidēji ar mizu vārīti kartupeļi, divas nelielas vārītas bietes, trīs vārīti burkāni, trīs vidēji marinēti gurķi, 300 g z/s Garīši skābētu kāpostu, viens sarkanais sīpols, 50 g zaļo lociņu, sešas ēdamkarotes salātiem piemērotas augu eļļas, viena tējkarote cukura, sāls pēc garšas, zaļie zirnīši pēc izvēles.

Pagatavošana. Notīrītus dārzeņus sagriež mazos kubveida gabaliņos, kāpostus nedaudz sasmalcina, lociņus sīki sagriež. Eļļai pievieno cukuru un sāli, izmaisa. Visas sastāvdaļas sajauc, ļauj brītiņu ievilkties.



Izklaide

Muzikālā apvienība “Ēriks Palkavnieks & Popkorni” izdevuši savu otro kopdarbu “Reiss uz Londonu”. Šis ir turpinājums TV personības Palkavnieka un viņa draugu iesāktajai sadarbībai vasarā, kad tika izdots debijas singls “Netveramā”.

Svarīgākais