RECEPTE: Vinegrets ar skābētiem kāpostiem

© F64

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas. Seši vidēji ar mizu vārīti kartupeļi, divas nelielas vārītas bietes, trīs vārīti burkāni, trīs vidēji marinēti gurķi, 300 g z/s Garīši skābētu kāpostu, viens sarkanais sīpols, 50 g zaļo lociņu, sešas ēdamkarotes salātiem piemērotas augu eļļas, viena tējkarote cukura, sāls pēc garšas, zaļie zirnīši pēc izvēles.

Pagatavošana. Notīrītus dārzeņus sagriež mazos kubveida gabaliņos, kāpostus nedaudz sasmalcina, lociņus sīki sagriež. Eļļai pievieno cukuru un sāli, izmaisa. Visas sastāvdaļas sajauc, ļauj brītiņu ievilkties.



Izklaide

Par “dziedošo policistu” Nikolaju Puzikovu latvju mūzikas aprindās stāsta labdabīgas anekdotes, viņš ir sinonīms muzikālajiem jokiem, taču tajā pašā laikā arī pastāvīga vērtība uz skatuves. Kurš vairs atceras, ar ko viņš savulaik bija kopā šovā “Talantu Fabrika”, bet Nikolajs joprojām ir pie mikrofona!

Svarīgākais