RECEPTE: Vinegrets ar skābētiem kāpostiem

© F64

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas. Seši vidēji ar mizu vārīti kartupeļi, divas nelielas vārītas bietes, trīs vārīti burkāni, trīs vidēji marinēti gurķi, 300 g z/s Garīši skābētu kāpostu, viens sarkanais sīpols, 50 g zaļo lociņu, sešas ēdamkarotes salātiem piemērotas augu eļļas, viena tējkarote cukura, sāls pēc garšas, zaļie zirnīši pēc izvēles.

Pagatavošana. Notīrītus dārzeņus sagriež mazos kubveida gabaliņos, kāpostus nedaudz sasmalcina, lociņus sīki sagriež. Eļļai pievieno cukuru un sāli, izmaisa. Visas sastāvdaļas sajauc, ļauj brītiņu ievilkties.



Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais