RECEPTE: Gurķi tomātu sulā

© F64

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

gurķi, tomātu sula, sāls, ķiploku daiviņas

Pagatavošana: gurķus rūpīgi nomazgā un nosusina. Tomātu sulu sasilda līdz vārīšanās temperatūrai un pievieno sāli (50–60 g uz 1 l sulas). Gurķus pārliek caurdurī un uz 1 minūti iegremdē karstā tomātu sulā, kuras temperatūra nav augstāka par 80 grādiem. Tūlīt pēc tam tos saliek tīrās burkās kopā ar sagrieztām ķiploku daiviņām. Līdz augšai aplej ar uzvārītu tomātu sulu un aizvāko.



Izklaide

Vairāk nekā mēneša garumā Latvijas vadošā investīciju banka Signet Banka un grupa Prāta Vētra aicināja Latvijas iedzīvotājus dalīties ar savies stāstiem un atmiņām kampaņā “Izstāsti savu stāstu par Prāta Vētru”. Kampaņa ir noslēgusies ar ievērojamu rezultātu – 235 sirsnīgi, personīgi un iedvesmojoši stāsti tika iesūtīti no visas Latvijas, tādēļ šis ir īstais laiks, lai ar tiem dalītos, jo jau šodien izskan "Pirmās dienas tūres" noslēguma koncerts.

Svarīgākais