RECEPTE: Aukstā tomātu zupa

© Publicitātes foto

Ideja zupai.

SASTĀVDAĻAS:

840 ml tomātu biezsulas

1 sīpols, 1 citrona sula

100 ml tomātu mērces

1 čili pipars, dažas estragona lapiņas

1 ēdamkarote skābā krējuma

1 ēdamkarote kartupeļu cietes

PAGATAVOŠANA: sakarsētā tomātu sulā iemaisa kartupeļu cieti. Kad sula sabiezējusi, to atdzesē. Zupā iemaisa sakapātu sīpolu un čili piparu. Pievieno citrona sulu un tomātu mērci. Samaisa un pasniedz ar skābo krējumu. Rotā ar estragona lapiņām.

Izklaide

Vairāk nekā mēneša garumā Latvijas vadošā investīciju banka Signet Banka un grupa Prāta Vētra aicināja Latvijas iedzīvotājus dalīties ar savies stāstiem un atmiņām kampaņā “Izstāsti savu stāstu par Prāta Vētru”. Kampaņa ir noslēgusies ar ievērojamu rezultātu – 235 sirsnīgi, personīgi un iedvesmojoši stāsti tika iesūtīti no visas Latvijas, tādēļ šis ir īstais laiks, lai ar tiem dalītos, jo jau šodien izskan "Pirmās dienas tūres" noslēguma koncerts.

Svarīgākais