Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
300 g zemeņu
puse glāzes zemeņu ievārījuma
2 ēdamkarotes ruma
250 g maskarpones
150 ml saldā krējuma
1,5 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote vanilīna cukura
Cepumi Dāmu pirkstiņi
PAGATAVOŠANA: ievārījumu sajauc ar ēdamkaroti ruma. Otru ēdamkaroti ruma pievieno krēmsieram un saputo. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vanilīncukuru un iemaisa krēmsiera masā. Traukā ar augstām malām liek pusi ievārījuma, izlīdzina un pārklāj ar cepumiem, pāri liek pārējo ievārījumu. Visu noklāj ar šķēlītēs sagrieztām zemenēm. Nākamajā kārtā atkal liek cepumus, pārklāj ar krēmu. Kārtojumu vismaz astoņas stundas atstāj ledusskapī, tad rotā un pasniedz galdā.