RECEPTE: Pildītas zemenes

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

lielas zemenes

200 ml saldā krējuma

1 ēdamkarote cukura

1 tējkarote vaniļas cukura

svaigu piparmētru lapiņas

PAGATAVOŠANA: zemenēm atstāj zaļās kauslapiņas. Ogas nostāda uz kauslapiņām, ar asu nazi katru ogu krusteniski dziļi iegriež. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Katrai zemenei griezumu piepilda ar skaistu putukrējuma cepurīti. Pasniedzot grezno ar piparmētru lapiņām.



Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.