RECEPTE: Pildītas zemenes

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

lielas zemenes

200 ml saldā krējuma

1 ēdamkarote cukura

1 tējkarote vaniļas cukura

svaigu piparmētru lapiņas

PAGATAVOŠANA: zemenēm atstāj zaļās kauslapiņas. Ogas nostāda uz kauslapiņām, ar asu nazi katru ogu krusteniski dziļi iegriež. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Katrai zemenei griezumu piepilda ar skaistu putukrējuma cepurīti. Pasniedzot grezno ar piparmētru lapiņām.



Izklaide

Vairāk nekā mēneša garumā Latvijas vadošā investīciju banka Signet Banka un grupa Prāta Vētra aicināja Latvijas iedzīvotājus dalīties ar savies stāstiem un atmiņām kampaņā “Izstāsti savu stāstu par Prāta Vētru”. Kampaņa ir noslēgusies ar ievērojamu rezultātu – 235 sirsnīgi, personīgi un iedvesmojoši stāsti tika iesūtīti no visas Latvijas, tādēļ šis ir īstais laiks, lai ar tiem dalītos, jo jau šodien izskan "Pirmās dienas tūres" noslēguma koncerts.

Svarīgākais