Neticami viegls veids, kā pašam pagatavot saldējumu

© Scanpix

Viegla recepte, kā ātri pagatavot pašam savu saldējumu, kurš būs ne tikai gardāks, bet arī veselīgāks par veikalā nopērkamajiem našķiem.

Sastāvdaļas:

4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma (vai jebkāda cita ievārījuma)

600 ml saldā krējuma

½ glāze kondensētā piena (nevārīta)

Pagatavošana:

Sajauc zemeņu ievārījumu ar kondensēto pienu un saldo krējumu. Visu samaisa un ar mikseri uzputo. Sagatavoto masu ievieto saldētavā un pēc pāris stundām jau var baudīt gardu paštaisītu saldējumu.

Izklaide

Latviešu audiovizuālās mākslas un elektroniskās mūzikas izpildītājs un producents Rick Feds (īstajā vārdā Rihards Fedotovs) sniedzis kolorītu performanci leģendārajā Parīzes teātra “Mulenrūža” klubā “La Machine du Moulin Rouge”, kur uzstājies kopā ar franču dziedātāju un elektronisko mūziķi Delaurentis.

Svarīgākais