Neticami viegls veids, kā pašam pagatavot saldējumu

© Scanpix

Viegla recepte, kā ātri pagatavot pašam savu saldējumu, kurš būs ne tikai gardāks, bet arī veselīgāks par veikalā nopērkamajiem našķiem.

Sastāvdaļas:

4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma (vai jebkāda cita ievārījuma)

600 ml saldā krējuma

½ glāze kondensētā piena (nevārīta)

Pagatavošana:

Sajauc zemeņu ievārījumu ar kondensēto pienu un saldo krējumu. Visu samaisa un ar mikseri uzputo. Sagatavoto masu ievieto saldētavā un pēc pāris stundām jau var baudīt gardu paštaisītu saldējumu.

Izklaide

Bungu un dūdu grupa “Auļi” atklājusi projekta “Senču balsis” otro sezonu ar trīs dziesmu minialbumu “Voices of Ghana”, kurā piedalās talantīgā Ganas dziedātāja Abiana. Projekta mērķis ir veidot muzikālu tiltu starp pasaules tradicionālajām dziedāšanas kultūrām un latviešu tautas mūziku.

Svarīgākais