RECEPTE: Ābolmaize ar rozīnēm

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Ideja saldam našķim

Sastāvdaļas:

2 āboli

200 g biezpiena

3 ēd.k. cukura

20 g rozīņu

1 tējk. kanēļa

1 ola

Latvijas Maiznieka kārtainā rauga mīkla

Pagatavošana: ābolus nomizo un sagriež daiviņās, apcep uz pannas ar cukuru un kanēli. Mīklu izrullē, uzsmērē izklapētu olu. Virsū klāj biezpiena masu, kas sajaukta ar cukuru. Pārber rozīnes un apceptos ābolus. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 15 līdz 20 minūtes.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.