RECEPTE: Maizītes Stārķīši ligzdā

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Labu apetīti!

Sastāvdaļas:

20 g salātlapu

6 paipalu olas, 4 ķirštomāti (dzeltenie)

50 g svaigā siera FETA (Jaunpils pienotava)

50 g kūpināta cūkas šķiņķa

15 g svaiga burkāna (sarīvēts garajās strēmelēs)

6 zaļās olīvas bez kauliņiem

250 g Latvijas Maiznieka Rīgas Klona maizes

Pagatavošana: no maizes izspiež apļus un uz pannas apgrauzdē. Virsū secīgi kārto salātu lapu, pēc tam šķiņķa šķēli, svaigo sieru, olīvu, paipalu oliņu. Visu sasprauž ar uzkodu kociņu.



Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.