PADOMS, kā pašam pagatavot gardu kečupu

© Youtube

Veikalu plauktos ir ļoti plaša kečupu izvēle, tomēr daudz gardāku un veselīgāku kečupu iespējams pagatavot pašam mājās.

Sastāvdaļas:

1 tējkarote brūnā cukura

100 ml verdoša ūdens

neliels sīpols

200 grami tomātu pastas

ceturtdaļas tējkarote sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles

vīna etiķis

Pagatavošana

Nomizo un pārgriež uz pusēm sīpolu

Bļodā ieber vienu tējkaroti brūnā cukura, tam uzlej verdošu ūdeni, samaisa, tad pievieno pusi no sīpola. Visu sablenderē.

Citā bļodā ieliek 200 gramus tomātu pastas, pievieno sāli, piparus, citas garšvielas pēc savas gaumes, kā arī trīs tējkarotes vīna etiķa. Pievieno otras bļodiņas saturu. Visu samaisa.

Video instrukcija (angļu valodā) : https://www.youtube.com/watch?t=82&v=_HIs98cwcjw

Avots: takprosto.cc

 

Izklaide

Trīs lietas labas lietas, tādēļ muzikālā apvienība “Ēriks Palkavnieks & Popkorni” izdevusi savu trešo kopdarbu – “gaidu gaidu”. “Visiem dzīvē ir bijis uz kaut ko jāgaida. Citam minūti, kādam dienu, dažiem visu mūžu. Dažreiz mēs tā arī paliekam – gaidot gaidot,” skaidro mūziķi.