PADOMS, kā pašam pagatavot gardu kečupu

© Youtube

Veikalu plauktos ir ļoti plaša kečupu izvēle, tomēr daudz gardāku un veselīgāku kečupu iespējams pagatavot pašam mājās.

Sastāvdaļas:

1 tējkarote brūnā cukura

100 ml verdoša ūdens

neliels sīpols

200 grami tomātu pastas

ceturtdaļas tējkarote sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles

vīna etiķis

Pagatavošana

Nomizo un pārgriež uz pusēm sīpolu

Bļodā ieber vienu tējkaroti brūnā cukura, tam uzlej verdošu ūdeni, samaisa, tad pievieno pusi no sīpola. Visu sablenderē.

Citā bļodā ieliek 200 gramus tomātu pastas, pievieno sāli, piparus, citas garšvielas pēc savas gaumes, kā arī trīs tējkarotes vīna etiķa. Pievieno otras bļodiņas saturu. Visu samaisa.

Video instrukcija (angļu valodā) : https://www.youtube.com/watch?t=82&v=_HIs98cwcjw

Avots: takprosto.cc

 

Izklaide

Ar diviem koncertiem Rīgā uzstāsies vairākkārtēja “Grammy” balvas nominante, portugāļu vokāliste un komponiste Marija Mendeša (Maria Mendes) un Latvijas Radio bigbends: piektdien, 21. martā, Spīķeru koncertzāles SWH džeza klubā, bet sestdien, 22. martā, kopā ar pilno Latvijas Radio bigbenda sastāvu - Rīgas cirka arēnā.

Svarīgākais