RECEPTE: Sestdienas vakariņās - pasta ar garnelēm

© receptes.lv

Jūras velšu un pastu cienītājiem šis būs īstais ēdiens, ko baudīt nesteidzīgā sestdienas vakarā.

Sastāvdaļas divām porcijām:

100 g saldētas garneles

Dažas ķiploku daiviņas

100 g makaronu

100 ml saldais krējums

Nedaudz olīveļlas

Sāls

Pipari

Citas garšvielas pēc izvēles

100 g parmas siers

Pagatavošana:

1) Eļlā apcep notīrītus un sagrieztus ķiplokus.

2) Tajā pašā eļlā 1 minūti cep vārītas, attīrītas un atsaldētas garneles.

3) Sālsūdenī izvāra pastu un pievieno garnelēm, tad pievieno saldo krējumu un uz uguns maisa, kamēr saldais krējums sabiezē.

Pasniedz ar smalki sarīvētu parmas sieru un svaigiem salātiem.

 

Informācija sagatavota pēc receptes.lv

 

 

Izklaide

Līdz ar vasaras iestāšanos Rīgas panorāmas rats pāriet uz vasaras darba laiku un turpmāk ikdienā griezīsies nedaudz ilgāk. Apmeklētāji aicināti baudīt neaizmirstamus skatus pār Rīgu, kā arī iepazīties ar mākslas centra "Zuzeum" digitālo izstādi un apmeklēt Uzvaras parku.