Jūras velšu un pastu cienītājiem šis būs īstais ēdiens, ko baudīt nesteidzīgā sestdienas vakarā.
Sastāvdaļas divām porcijām:
100 g saldētas garneles
Dažas ķiploku daiviņas
100 g makaronu
100 ml saldais krējums
Nedaudz olīveļlas
Sāls
Pipari
Citas garšvielas pēc izvēles
100 g parmas siers
Pagatavošana:
1) Eļlā apcep notīrītus un sagrieztus ķiplokus.
2) Tajā pašā eļlā 1 minūti cep vārītas, attīrītas un atsaldētas garneles.
3) Sālsūdenī izvāra pastu un pievieno garnelēm, tad pievieno saldo krējumu un uz uguns maisa, kamēr saldais krējums sabiezē.
Pasniedz ar smalki sarīvētu parmas sieru un svaigiem salātiem.
Informācija sagatavota pēc receptes.lv