Garda omlete jūras velšu cienītājiem.
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
100 g tīrītu garneļu
25 g rīvēta cietā siera
baltmaizes šķēle
20 g sviesta
neliels tomāts
paprika
2 ēdamkarotes piena
ēdamkarote skāba krējuma
majonēze, sojas mērce
zaļumi
malti melnie pipari, sāls
PAGATAVOŠANA:
maizei nogriež garoziņas, mīkstumu sagriež kubiņos un apcep, lai iznāktu sausiņi. Tomātu sagriež smalkos kubiņos. Papriku iztīra un sagriež mazos kubiņos. Tomātus sajauc ar papriku, pievieno sāli, piparus, majonēzi. Olas, pienu, krējumu un piparus sakuļ. Olu kulteni lej uz sakarsētas pannas un cep uz mazas uguns, nepārtraukti maisot. Karstu omleti liek uz šķīvja, pārkaisa ar rīvētu sieru, tad pievieno sausiņus, garneles un pārlej sojas mērci. Pievieno tomātu – paprikas mērci. Dekorē ar zaļumiem.