RECEPTE: Omlete ar šķiņķi un zaļumiem

© Leonīds Gusevs

Šī omlete būs īpaši piemērota nesteidzīgi laiskam brīvdienu rītam.

SASTĀVDAĻAS:

2 olas

20 g rīvēta siera

2 ēdamkarotes piena

sāls, pipari

saišķītis zaļumu

100 g sautēta vai žāvēta šķiņķa

sviests

PAGATAVOŠANA:

olas sakuļ ar sāli un pipariem, pievieno sakapātus zaļumus, strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un rīvētu sieru. Lej pannā sakarsētā sviestā un, apgrozot no abām pusēm, izcep.

Omleti satin kā ruleti, sagriež šķēlēs, papildina ar salātlapu, bazilika zariņu, kādiem dārzeņiem un pasniedz siltu.

Izklaide

Rīgā, pie Māras dīķa, 13.septembrī ceturto reizi norisināsies mūziķu labdarības skrējiens, lai pievērstu sabiedrības uzmanību mūzikas nozares dalībnieku fiziskajai un mentālajai veselībai, aģentūru LETA informēja nodibinājuma "Fonds Līdzskaņa" pārstāve Inese Saulāja-Dobele.

Svarīgākais