RECEPTES: Ābolu un šokolādes rulete ar marcipānu

© f64

Šis ir viegli pagatavojamais ēdiens iepriecinās īstenus kārumniekus.

SASTĀVDAĻAS:

Biskvītam:

3 olas

75 g cukura

75 g miltu

10 g kukurūzas cietes

Krēmam:

400 ml piena

75 g cukura

75 g miltu

100 g šokolādes

200 g tvaicētu sagrieztu ābolu

4 olas

200 g marcipāna

PAGATAVOŠANA: sāk ar biskvīta gatavošanu. Olas puto ar cukuru līdz stingrām putām, iesijā miltus, izsmērē uz plāts, cep 180 grādos 6 minūtes.Tad gatavo krēmu. Pienu uzvāra, pievieno cukura, piena, miltu maisījumu, uz lēnas uguns vāra, noņem no plīts un karstajā krēmā izkausē šokolādi. Krēmu atdzesē un pievieno ābolus. Smērē krēmu uz gatavā biskvīta, gatavu ruleti pārklāj ar marcipānu un glazē ar šokolādi.

Izklaide

Trīs vīri, kuri radošie darinājumi nepazīst zaudējumus un kuri ir neglābjami un uz mūžu nolemti skatītāju, klausītāju un vienkārši interesentu nebeidzamai mīlestībai – komponists Raimonds Pauls, dziedātājs Intars Busulis un aktieris Andris Keišs -, apvienojušies kopīgā estrādes mūzikas programmā. Skaidrs, ka panākumi garantēti.

Svarīgākais