Šis ir viegli pagatavojamais ēdiens iepriecinās īstenus kārumniekus.
SASTĀVDAĻAS:
Biskvītam:
3 olas
75 g cukura
75 g miltu
10 g kukurūzas cietes
Krēmam:
400 ml piena
75 g cukura
75 g miltu
100 g šokolādes
200 g tvaicētu sagrieztu ābolu
4 olas
200 g marcipāna
PAGATAVOŠANA: sāk ar biskvīta gatavošanu. Olas puto ar cukuru līdz stingrām putām, iesijā miltus, izsmērē uz plāts, cep 180 grādos 6 minūtes.Tad gatavo krēmu. Pienu uzvāra, pievieno cukura, piena, miltu maisījumu, uz lēnas uguns vāra, noņem no plīts un karstajā krēmā izkausē šokolādi. Krēmu atdzesē un pievieno ābolus. Smērē krēmu uz gatavā biskvīta, gatavu ruleti pārklāj ar marcipānu un glazē ar šokolādi.