Šogad Ziemassvētku un gadu mijas laikā pircēji īpaši ieienījuši tortes

Šogad Ziemassvētku laikā "Staburadzes konditoreja" tortu un konditorejas izstrādājumu pārdošanas apjomi ir par 25% lielāki nekā 2008. gada Ziemassvētku laikā. Turklāt uz Jaunā gada svinībām tiek paredzēts vēl lielāks Staburadzes tortu realizācijas apjomu pieaugums.

Vērtējot Ziemassvētku laikā sasniegtos rezultātus, SIA "Staburadzes konditoreja" mārketinga vadītāja Sanita Erdmane norāda, ka šogad svētku laiks ir bijis aktīvāks nekā pērn. Iedzīvotāji svin svētkus un joprojām torte ir neatņemama svētku mielasta sastāvdaļa, turklāt šogad tā kalpo kā svinīga un garda svētku dāvana ikvienam no mums.

Šogad brīvdienas ir garākas nekā citus gadus, līdz ar iedzīvotāji var apciemot savus radus un draugus, turklāt grezna torte ir ļoti labs ciemakukulis. Patiesai svētku sajūtas radīšanai nav vajadzīgas dārgas dāvanas, mēs paši radām sev svētkus esot kopā, ticot, mīlot un cerot.

Kā jau katru gadu vislielākais pieprasījums ir pēc greznajām svētku tortēm, kas ir klasiskas vērtības. Arī šogad vispieprasītākās tortes ir "Cielaviņa" un "Roko", kā arī īpašie Staburadzes "Ziemassvētku kēksiņi".

Svarīgākais