Izstrādāts alkoholiskais kokteilis, kura lietošana neizraisa paģiras

Lielbritānijā pazīstamais pārtikas speciālists Gurparids Beinss par godu gaidāmajām Jaunā gada svinībām izveidojis stipro alkoholisko kokteili, kurš neizraisa nedz galvassāpes, nedz paģiras.

Beinsa izstrādātā dzēriena pamatā ir degvīns, bez tam kokteilis satur virkni eksotisko augu piedevu. Šo piedevu ietekmē, apgalvo pārtikas speciālists, kokteilis spēj„attīrīt asinis” un nepieļauj noturīgu toksisku veidojumu rašanos organismā.

„Mans uzdevums bija ļaut cilvēkiem labi atpūsties un pie tam panākt, lai no rīta viņi nesūdzētos par galvassāpēm,” - paziņoja Beinss, piebilstot, ka viņš „sasniedzis savu mērķi”. Gurparids Beinss uzstāj, ka viņa izgudrojumu vajag lietot mērenos daudzumos.

Viņš arī daļēji atklājis jauna kokteiļa noslēpumus, bez degvīna, garšvielām un granātābolu sulas iekļauts arī liķieris „Kuantro”.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais