Kas var būt gardāks par svaigām - mežā vai dārzā tikko lasītām ogām!
Pagatavošanas laiks: 5 minūtes
Porciju skaits: 4 cilvēkiem
Nepieciešams:
• Bezē cepumi – 150 g
• Jogurts bez piedevām – 400 g
• Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g
• Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa
Pagatavošana:
1. Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru;
2. Sadrumstalo bezē cepumus;
3. 1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;
4. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;
5. Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.
Ieteikums!
Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.