RECEPTE: Vasaras ogu pieskāriens

© publicitātes

Kas var būt gardāks par svaigām - mežā vai dārzā tikko lasītām ogām!

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Bezē cepumi – 150 g

• Jogurts bez piedevām – 400 g

• Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g

• Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa

Pagatavošana:

1. Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru;

2. Sadrumstalo bezē cepumus;

3. 1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;

4. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;

5. Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.

Ieteikums!

Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.