Latviešu iemīļotākās Ziemassvētku ēdienu receptes vienuviet

© skanpix

Interneta pavārgrāmatā Receptes.lv starp vairāk kā 17 tūkstošiem ēdienu recepšu tagad apkopotas arī Ziemassvētku ēdienu un dzērienu receptes.

Lielākā pavārgrāmata latviešu valodā, kas aplūkojama interneta portālā www.receptes.lv, piedzīvojusi lietotāju pastiprinātu interesi laikā, kad vairāk jātaupa, ieturoties mājās, kā arī jāsargās no vīrusiem, pēc iespējas mazāk apmeklējot sabiedriskās ēdināšanas vietas. Recepets.lv apmeklē cilvēki, kas vēlas smelties idejas maltītei, kā arī dalīties ar citiem savās virtuves gudrībās, ievietojot iemīļotāko ēdienu receptes, apspriežoties forumā un apvienojoties interešu grupās.

Ziemassvētku gaidīšanas un gadumijas svētku laikā Receptes.lv iegriežas rekordliels apmeklētāju skaits, meklējot jaunu vai jau iemīļotu ēdienu receptes un prasot padomu citiem. Elektroniskajā pavārgrāmatā atrodams nepilns tūkstotis recepšu, kuras lietotāji ievietojuši kā Ziemassvētku ēdienus, un vairāki tūkstoši recepšu, kuras iederēsies Ziemas saulgriežu svētku galdā. Tās ērti pārlūkojamas, ienākot www.receptes.lv, kur jau sākumlapā izceltas portāla lietotāju iecienītākās receptes iepriekšējos gados.

Tāpat iecerētā ēdiena recepti var atrast, izmantojot recepšu meklētāju, kas iebūvēts portālā. Tajā, ievadot ēdiena veidu (piemēram, cepetis) un/vai galvenās sastāvdaļas (piemēram, cūkgaļas šķiņķis, sīpoli), viegli un ātri izdosies atrast atbilstošāko recepti, papildinātu ar citu gatavotāju ieteikumiem un komentāriem.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.