Vveikala "Gastronome" un "Gastronome mc2" šodien notiek Latvijā vienīgais jūras delikatešu festivāls - ikgadējie gardēžu svētki.
Šoreiz delikatešu mīļotājus sagaida vairāk nekā 37 sugu zivis, tostarp tādi festivāla jaunumi kā greznās papagaiļzivis un zobenzivis, eksotiskās mahi-mahi zivis, barakuda, lutjānzivis, garra rufa, amberdžeks un pat plēsīgās haizivis.
Festivāls dāvās viesiem iespēju atklāt jaunas garšas nianses, nobaudot "Gastronome" gatavotus zivju pīrāgus, kūpināto zivi, anšovu eļļu, kā arī daudzas citas tradicionāli un netradicionāli pagatavotas jūras delikateses.
Festivāla laikā tiks organizētas meistarklases, kuru laikā viesi uzzinās par jaunajām tartara un karpačo pagatavošanas tendencēm. Par festivāla kulmināciju kļūs 23 kilogramus smagas haizivs apstrāde.