Gardēži pulcējas jūras delikatešu festivālā

© publicitātes foto

Vveikala "Gastronome" un "Gastronome mc2" šodien notiek Latvijā vienīgais jūras delikatešu festivāls - ikgadējie gardēžu svētki.

Šoreiz delikatešu mīļotājus sagaida vairāk nekā 37 sugu zivis, tostarp tādi festivāla jaunumi kā greznās papagaiļzivis un zobenzivis, eksotiskās mahi-mahi zivis, barakuda, lutjānzivis, garra rufa, amberdžeks un pat plēsīgās haizivis.

Festivāls dāvās viesiem iespēju atklāt jaunas garšas nianses, nobaudot "Gastronome" gatavotus zivju pīrāgus, kūpināto zivi, anšovu eļļu, kā arī daudzas citas tradicionāli un netradicionāli pagatavotas jūras delikateses.

Festivāla laikā tiks organizētas meistarklases, kuru laikā viesi uzzinās par jaunajām tartara un karpačo pagatavošanas tendencēm. Par festivāla kulmināciju kļūs 23 kilogramus smagas haizivs apstrāde.

Izklaide

Joprojām jaunais dziedātājs Edvards Strazdiņš, kuru joprojām mēdz dēvēt par latviešu kantrī mūzikas jauno cerību, izdevis jaunu albumu. Tas jau pieejams mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos, taču līdz oficiālai tā klajā nākšanas svinībām gan nāksies vēl uzgaidīt - prezentācijas koncerts notiks 30. septembrī kultūras centrā “Ulbrokas pērle”.