Kas saista Chris Noah ar Donu?

Ghetto Podkāsta 74. epizodē uz sarunu pie Kārļa viesojas mūziķis Chris Noah ar grandioziem jaunumiem - tieši šodien, 14. oktobrī, klajā nācis viņa pirmais lielais albums “Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies”.

Šajā podkāsta epizodē Chris Noah iepazīstina klausītājus ar savu bērnību un izstāsta, kā kļuvis par mūziķi, jo ceļš līdz tam nebija tik paredzams. Bērnība viņš aizrāvies ar sportu un mūzikas skolu absolvējis piespiedu kārtā. Mūziķis arī stāsta par savu pirmo darba pieredzī, kā arī par to, cik sarežģīti ir bijis apvienot darbu ar saviem pirmajiem projektiem mūzikā.

Sarunā Chris Noah atklāj, kādēļ karjeras sākumā dziesmas rakstījis tikai angļu valodā un kā viņš šobrīd nonācis līdz tam, ka jaunajā albumā dziesmas ir latviešu valodā. Viņš arī stāsta par sadarbību ar citiem mūziķiem un kādas ir galvenās atšķirības starp dziesmu rakstīšanu citiem un sev. Uzzini arī, kas saista Chris Noah ar Donu un vai redzēsim Chris Noah uz lielās Eirovīzijas skatuves?

Izklaide

Grupa “Labvēlīgais tips” turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi vairākus (to skaits papildinās) Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā.

Svarīgākais