Aktrise Ināra Slucka atklāti par attiecībām ar bijušajiem vīriem

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Aktrise Ināra Slucka viesojās raidījuma “Kad viņas satiekas”, kur dalās savās pārdomās par attiecību beigām un vienas valodas atrašanu attiecībās. Tāpat aktrise atklāj savas personīgās pieredzes un uzskatus, kas atspoguļo viņas skatījumu uz dzīvi un attiecībām.

Ināra Slucka atklāti dalās par attiecībām ar bijušajiem vīriem, norādot uz komunikācijas nozīmi attiecībās: “Tas, ka tu guli zem viena deķa, nenozīmē, ka tu esi ļoti tuvs tam cilvēkam vai ir kaut kas kopīgs. Tāpat jau paliek kopīgi bērni un tas nenozīmē, ja mēs neesam diendienā kopā, ka attiecību vairs nav,” tā Ināra Slucka.

Viņa uzskata, ka komunikācija attiecībās ir dabiska daļa no dzīves. “Protams, visu vajag izrunāt, bet tik maz cilvēku to patiešām arī dara. Mēs ar meitu pārrunājām komunikācijas nozīmi, jo viņa tiešām mēģina izrunāt visu ar savu draugu. Tai pat laikā viņai ir daudz draugu, kuri vienkārši neizrunā un rodas konflikti. Es domāju, ka par visu vajag runāt un izrunāt.”

Tāpat Ināra Slucka salīdzina attiecību beigas ar grāmatas izlasīšanu, uzskatot, ka katras attiecības ir unikāla un vērtīga pieredze, kas palīdz mums augt un attīstīties: ”Es noteikti zinu kaut kādus iemeslus kāpēc tas tā notiek. Skaidrs, ka jebkurās attiecībās tu kaut ko iemācies, bet tā grāmata nav jāšķirsta, domājot, ko varēji darīt citādāk.”

Izklaide

Pēdējā laika megahitu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) izdevis trešo singlu latviešu valodā – tas saucas “Desmitiem reižu”. Jaunākais veikums turpina dziedātāja uzvaras gājienu pa radiostaciju topiem, sekojot hitiem “Cik tālu vēl?” un “Nomodā”.

Svarīgākais