Paula mazmeita ir skarba: Gustavo ar savu pašmīlestību ir aizgājis pārāk tālu

© Publicitātes foto

Noskatoties Gustavo jauno dziesmu un video “Nepārmet man 3000” ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos, maestro Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula pauž savu sašutumu.

"Es mēģināju noturēties, neko nerakstīt, bet es nevaru vairs klusēt. Labak klausīties oriģinālo versiju un mēģināt aizmirst šo cūcību, kas tika palaists pasaulē," sociālajā vietnē "Facebook" raksta Annamarija Paula.

Viņa vēršas gan pie Gustavo, gan Normunda Rutuļa, gan pie Patrishas:

Gustavs Butelis ar savu Dieva kompleksu un pašmīlestību ir aizgājis pārāk tālu. Nokāp no sava paštaisītā troņa un parādi kaut kādu cieņu cilvēkam, kas to ir pelnījis. Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas un nekropļo Raimonda Paula dziesmas ar saviem prastiem vārdiem. Rutulis - piedod, bet es vispār nesaprotu, ko Tu dari šajā ierakstā. Šīs ir tavs paldies cilvēkam, kas uztaisīja tavu karjeru? Patrisha - neesi tik naiva, nepiedalies visos projektos, kas Tev pagadās - pieturieties pie sava stila un savam dziesmiņām.

Portāls NRA jau rakstīja, ka straumēšanas un lejupielādes platformās publiskota Gustavo jaunā dziesma un video “Nepārmet man 3000” ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos. Dziesma tapusi īpaši 3. Lielajam koncertam Mežaparka Lielajā estrādē, tātad uz skatuves pirmo reizi dzīvajā skanēs 1. jūnijā.

“Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas “Nepārmet man” svaiga versija ar citādu saturisko ievirzi,” skaidro dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo. Vairāk šeit