Gustavo kopā ar Patrishu un Rutuli rada īpatnēju Paula dziesmas versiju

© Publicitātes foto

Straumēšanas un lejupielādes platformās publiskota Gustavo jaunā dziesma un video “Nepārmet man 3000” ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos. Dziesma tapusi īpaši 3. Lielajam koncertam Mežaparka Lielajā estrādē, tātad uz skatuves pirmo reizi dzīvajā skanēs 1. jūnijā.

“Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas “Nepārmet man” svaiga versija ar citādu saturisko ievirzi,” skaidro dziesmas līdzautors un izpildītājs Gustavo.

“Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā apvienots 70. gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hiphopa stilistiku. Dziesmas tekstu papildināju ar jauniem pantiem, kuros no klausītāja skatu punkta izstāstīju stāstu par to, kā savulaik iemīlēju viena no saviem iedvesmas avotiem, repera André 3000 daiļradi.”

Kompozīcijas piedziedājumu izpildīja Patrisha duetā ar Normundu Rutuli. Arī viņu izpildījumā būtībā dzirdama divu paaudžu satikšanās, kas ir saklausāma arī solistu atšķirīgajās izpildījuma manierēs.

“Esmu ārkārtīgi gandarīts par šo unikālo un nebijušo sadarbību, kurā bija iespēja strādāt ar Patrishu, Normundu Rutuli un lielu skaitu talantīgu instrumentālistu. Tas bija tiešām iedvesmojoši! Jaunās dziesmas aranžiju veidojām kopā ar taustiņinstrumentālistu Ritvaru Garozu. Šis noteikti ir viens no komplicētākājiem skaņdarbiem, ko līdz šim esmu producējis. Kopumā tajā iesaistījās sešpadsmit mūziķi, to starpā arī pūtēji no Latvijas Radio Bigbenda, stīgu kavartets no orķestra “Sinfonietta Rīga” sastāva,” klāsta Gustavo.

Ieraksta skaņu režisors ir ilggadējais Gustavo draugs un kolēģis Sergejs Laletins, videoklipa režisors - Elvijs Pārpucis.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.