Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Pieminot Gunti Skrastiņu, publicēts video ar aktiera spilgtākajiem dzīves mirkļiem

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Pieminot šonedēļ, 11. oktobrī, mūžībā aizsaukto dziedošo aktieri Gunti Skrastiņu, kompānija "Forte Production" publicējusi dziesmu "Ziema" .

Kā ziņo kompānijas "Forte Production" vadītājs Jānis Kļaviņš, tad dziesma "Ziema" ir no Gunta Skrastiņa nesen klajā nākušā albuma «Nopietni pa jociņam», kur viņš sadarbojās kopā ar maestro Raimondu Paulu.

Videoklipā iespējams dzirdēt ne tikai Gunta Skrastiņa izpildījumu, bet arī aplūkot kadrus no viņa dzīves. Video apkopota bilžu kolāža ar dažādiem Gunta Skrastiņa dzīves mirkļiem.

Par albumu "Nopietni pa jociņam" Guntis Skrastiņš saņēma 2021. gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta mikrofons» kategorijā «Labākais šlāgermūzikas albums».

Dziesmas mūzikas autors ir Maestro Raimonds Pauls, teksta autors - dzejnieks Leons Briedis. Piemiņas video veidojis Krists Krūskops. Video izmantoti materiāli no Gunta Skrastiņa ģimenes, Latvijas televīzijas, Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta Mikrofons", Jāņa Kļaviņa, Arvīda Babra, Janas Priednieces un Māras Eglītes arhīviem.

Jau vēstījām, ka naktī uz 11.oktobri pārstāja pukstēt tautā tik iemīļotā aktiera Gunta Skrastiņa sirds. "Guntis ir aizgājis pārāk strauji, ātri un nežēlīgi. Vēl vasarā savā ierastajā dzirkstošā humora un neiztrūkstošā optimisma manierē viņš vadīja Latvijas sirdsdziesmas finālu, Līgo svētku koncertu un festivālu "Zelta Šlāgeris", vēl nupat viņa balss skanēja televīzijā," pauda "Forte Production" vadītājs Jānis Kļaviņš.

Šodien, 15. oktobrī, notika atvadīšanās no mūžībā aizsauktā aktiera Gunta Skrastiņa. Guntis Skrastiņš tika apglabāts Rīgas 1.Meža kapos.