Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

FOTO: Latvija atvadās no iemīļotā aktiera Gunta Skrastiņa

© Vladislavs Proškins / F64

Līdz ar krāsaino rudens lapkriti naktī uz 11. oktobri pārstāja pukstēt tautā tik iemīļotā aktiera Gunta Skrastiņa sirds. Šodien tuvinieki, draugi un talanta cienītāji no viņa atvadījās.

"Guntis ir aizgājis pārāk strauji, ātri un nežēlīgi. Vēl vasarā savā ierastajā dzirkstošā humora un neiztrūkstošā optimisma manierē viņš vadīja Latvijas sirdsdziesmas finālu, Līgo svētku koncertu un festivālu "Zelta Šlāgeris", vēl nupat viņa balss skanēja televīzijā," pauda SIA "Forte Production" vadītājs Jānis Kļaviņš.

Sirsnīgus atvadu vārdus tautā iemīļotajam aktierim veltīja arī publiciste un Neatkarīgās žurnāliste Elita Veidemane: "Tas ir tāpat kā pazaudēt vēl vienu labestības un gaišas ironijas saliņu. Bet to šajā melnajā okeānā ir tik maz.
Neizsakāmi skumji pazaudēt labus cilvēkus, kuriem silta sirds un smaids ir galvenās atšķirības zīmes.Neizsakāmi sāpīgi apzināties, ka dzīve mēdz būt tik nežēlīgi īsa, pārvēršot spēka gadus nespēka uzvarā. Bet Tev, Gunti, lai gaišs ceļš. Nodod sveicienus mūsu mīļajiem, kuri pasteigušies mūs pamest jau agrāk...
Ardievu".