Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Klintsons tikai tagad beidzot oficiāli prezentēs albumu

© Publicitātes foto

Lai gan projekta “Klintsons un Logo” albums “12” tika izdots jau pirms diviem mēnešiem, tikai tagad mūziķa un TV personības Anša Klintsona grupa aicina klausītājus uz sava jaunā darba prezentāciju.

Šo sestdien, 14. decembrī, Ansis Klintsons un “Logo” prezentēs savu albumu Latvijas 1. Rokkafejnīcā (ieeja bez maksas!), bet vēlāk paredzēti pasākumi arī citur. “Albuma izdošana ir nozīmīgs notikums grupas dzīvē - ar to iemīļotās dziesmas tiek novietotas vienuviet, visiem pieejamā un baudāmā formā. Kā fotogrāfijas albumā, dziesmas izdzīvojušas katra savu tapšanas periodu, cilvēkus un radošuma atkušņus. Katrs aicināts kopā nosvinēt padarīto, atskatīties senā un ne tik tālā pagātnē, iekāpt tagadnes pēdās un doties turpmākajā dziesmotajā piedzīvojumā kopā ar grupas mūziķiem. Desmit gadu laikā gatavotais un sagatavotais nu nobriedis doties klausītāja virzienā dzīvajā izpildījumā,” aicina Klintsons & Co, kā arī koncerta organizatori.

Grupai “Logo” šis nav pirmais albums - 2002. gadā CD formātā tika izdots albums “Pirmā palīdzība 9”. Jaunajā izdevumā iekļautās dziesmas tapušas no 2006. līdz 2019. gadam. Atšķirībā no sava priekšteča, tas pieejams visās straumēšanas vietnēs, toties “12” fiziskā versija pieejama ļoti ierobežotā daudzumā un tikai koncertu norises vietās. Jāpiebilst, ka šā brīža grupas sastāvā muzicē Ansis Klintsons (balss, ģitāra), Raimonds Špakovskis (ģitāra), Mareks Motte (taustiņinstrumenti), Jolanta Shultz (bass), Mārtiņš Rubiks (bungas).

Anša Klintsona un grupas “Logo” albuma “12” recenziju portālā Nra.lv variet lasīt šeit..