Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Latvijas dizaineri domā praktiski! Pārliecinies izstādē "Design Isle 2018"

Augu laistītājs slinkajiem, griestu lampu kolekcija radošajiem, daudzfunkcionālā mēbele praktiskajiem – šie ir tikai daži no “Latvijas Dizaineru savienības balvas 2018” pieteiktajiem profesionāļu, studentu un skolēnu darbiem kategorijā “Lietu dizains”. Bet kurš uzvarēs? To uzzini jau 5. oktobrī izstādē “Design Isle 2018”.

Latvijas Dizaineru savienība (LDS) jau 11. reizi apkopo un izceļ Latvijas labākos dizaineru darbus.

““Latvijas Dizaineru savienības balva 2018” šogad ieguvusi jaunu dimensiju - lielāku uzdrīkstēšanos eksperimentēt ar ekspozīcijas formu un saturu, ko varēs novērtēt arī izstādes apmeklētāji. Dizaina darbu ekspozīcija, konkursa laureātu apbalvošana, tikšanās ar dizaineriem, semināri un “dizaina ielas” ballīte būs saistoši pasākumi ikvienam, kuru interesē Latvijas dizains. Tiekamies Ķīpsalā!” aicina LDS priekšsēdētājs Miks Pētersons.

Naktslampa kā gaismas ķermenis un mācību līdzeklis - to piedāvā “AURA gaismas burti” - , kuru var ērti pārvietot un uz koka korpusa izveidot savu vārdu. Katrā epoksīda sveķu burtā ir iestrādāta LED diode, kas izgaismo burtu brīdī, kad tas saskaras ar koka pamatni. Turklāt šis ir bezvadu gaismeklis, ko var uzlādēt kā mobilo telefonu. Izveido pats savu uzrakstu!

Publicitātes foto

Turpinājumu lasi nākamajā lapā