TOP 22 Rīgas restorāni, kuri šovasar noteikti jāapmeklē

3.lapa

liveriga.lv

Restorāns 3

Dabas garšas "Restorāns 3" viesiem piedāvā ēdienkartes, kas atspoguļo mūsdienu kulinārijas tendences pasaulē. Savvaļas veltes, kuras tiek lietotas, gatavojot ēdienus, ir pašas tīrākās un pilnvērtīgākās, jo to augšana ir ritējusi vienīgi dabas veidotajos apstākļos.

Restorāna pimssākumi meklējami "3 pavāru restorānā Tam labam būs augt" un to veidojuši pazīstamie pavāri Ēriks Dreibants un Juris Dukaļskis, kopā ar domubiedru grupu.

Restorāns ir atvērts kopš 2015. gada un jau paguvis sevi pierādīt, iegūstot "Ekselences" veidotā topa "Latvijas labākā jaunā restorāna 2015" titulu, kā arī tika atzīts par 2. labāko restorānu Latvijā "Nordic White Guide 2017" topā, pēc garšas vērtējuma.

Restorāna ēdienkarte tiek veidota, izmantojot meža veltes, savvaļas, bio un sezonālos produktus. Restorāna apmeklētājiem ir iespēja sajust dabas un meža garšu Vecrīgas sirdī.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Latvju tumšā hārdkora apvienība “Nekad” aptuveni pirms mēneša laida klajā savu trešo studijas albumu, piedāvājot klausītājiem sešas jaunas dziesmas, “kas runā par cilvēka iekšējo cīņu ar sevi un pārdzīvojumus”, bet tas savukārt liek parunāt par pašu albumu.

Svarīgākais