Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

NOSKAIDRO, ko nesīs 2019. gads un pēc kādas devīzes jādzīvo katrai horoskopa zīmei

© Pixabay

3.lapa

SVARI

(23.09.-23.10.)

Svariem šis būs viens no grūtākajiem gadiem, pat grūtāks nekā Vēzim. Jo Vēzis ir mazāk emocionāls, viņam ir skaidrāka galva un lielāka loģika, kas palīdz grūtības pārvarēt. Svariem ir ļoti svarīgi saprast, ka pasaulē tomēr ir taisnība - pat, ja kaut kas bremzēsies, ilgtermiņā pierādīsies, ka tas bija labi. Paejot laikam, Svari būs gandarīti, ka bija tā, kā bija. Lielāki saasinājumi iespējami janvārī, arī mīlestībā - līdz Valentīndienai. Nemierīgs būs arī jūnijs. Bet varbūt nevajag koncentrēties uz grūti pārvaramiem šķēršļiem, bet - iet pa apvedceļiem. Tas nozīmē nelauzties tur, kur jūs nelaiž, bet atrast prieku alternatīvās nodarbēs. Piemēram, mācīties un paplašināt redzesloku. Nepiemērots laiks juridiskiem procesiem, vismaz pašiem tos nevajadzētu iniciēt. Gada pozitīvākais laiks - augusts.

DEVĪZE: Ko nevar celt, to nevar nest, tāpēc - visu ar mēru.

SKORPIONS

(23.10.-2.11.)

Salīdzinot ar pagājušo gadu, Skorpions pāriet uz stipri mierīgāku fāzi. Nekas nepasliktinās, turpinās labās inerces laiks - ja pagājušajā gadā kādi pamati attīstībā ir ielikti, tad viss noritēs diezgan gludi. Ļoti veiksmīgas būs pašas gada beigas. Ja veiksmes koeficienta maksimums ir desmit balles, tad arī gada vidū tas nenokritīs zemāk par piecām. Naudas ziņā visumā labs laiks.

DEVĪZE: Ja dod, tad ņem! Ar prieku pieņem labumus, ko dzīve dod! Un neskopojies - nauda nav jātaupa.

STRĒLNIEKS

(23.11.-22.12.)

Strēlnieks šogad ir topā numur viens! Strēlnieks ir zirgā! Vairāk gan decembra, nevis novembra Strēlnieks, jo novembrī dzimušais savu veiksmi varēja izmantot 2018. gada nogalē. Bet tik un tā kopumā Strēlniekam viss gads - jau no paša gada sākuma - būs ļoti veiksmīgs laiks, jo nav neviena šķēršļa, kas traucētu būt laimīgam. Strēlnieks ir arī vienīgā zīme, kurai var ieteikt riskēt ar lieliem un drosmīgiem plāniem un gaidīt brīnumus, jo viss var tā sakrist, ka - viss var notikt! Dažkārt gan Strēlnieks mēdz pārāk aizrauties, tāpēc par saprāta robežām der atcerēties aprīlī un septembrī, bet citādāk - viņš var dziedāt Raimonda Paula dziesmu Mēs jau sen to bijām pelnījuši... es un arī tu! Viņš droši var sapņot par kaut ko lielu, un to nevajag atlikt - tagad tas brīdis ir pienācis! Viņš var gūt panākumus, ievērību, slavu, var padižoties. Lepnumam iemesls būs.

DEVĪZE: Ar ticību saviem spēkiem viss ir iespējams!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā