Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

NOSKAIDRO, ko nesīs 2019. gads un pēc kādas devīzes jādzīvo katrai horoskopa zīmei

© Pixabay

2.lapa

VĒZIS

(22.06.-23.07.)

Vēzim nepavisam nav viegls laiks, un jau pats gada sākums ir diezgan paskarbs. Ko viņam lai iesaka? Pareizā taktika būtu paiet maliņā un nogaidīt, bet - gaidīšana diemžēl var ieilgt. Un tomēr Vēzim neiesaka skriet uz priekšu un stāties pirmajās rindās pretī pretiniekam. Tas var beigties bēdīgi. Ir trīs mēneši, kuros Vēzim īpaši jāiespringst un jāsaņemas, - janvāris, jūnijs un oktobris. Un tad viņš sapratīs, kuri ir viņa patiesie draugi, kam viņš patiesi ir vajadzīgs.

DEVĪZE: Baudi iepriekšējā gada iestrādes, ja tādas ir, un - gaidi labākus laikus.

LAUVA

(23.07.-2.08.)

Lauva šogad ir topā numur divi - aiz Strēlnieka. Un tas nozīmē, ka Lauvai būs labs, lielu iespēju gads, kas jau iesāksies veiksmīgi. Būs iespēja viegli tikt pie panākumiem, pie atbalsta - iespējams, kādu apstākļu sakritības rezultātā. Tas nozīmē arī ceļojumus, lielus priekus, varbūt arī bērnus, mazbērnus. Taču sliktā ziņa ir tā, ka pēc pusotra gada šīs iespējas mazināsies, un nākamais tik ļoti lielu iespēju laiks būs tikai pēc četriem gadiem. Tāpēc Lauvai iesaka neko neatlikt, drosmīgi iet uz priekšu, dot gāzi grīdā! Jo, ja atliks, tas būs uz ilgu laiku. Piemēram, ja Lauva sapņo sākt dziedāt vai dejot, vai atjaunot savas dejošanas prasmes, tad gada laikā būs vērojams liels progress. Nekādām grūtībām nevajadzētu būt. Superdinamisks laiks būs jūlijs un augusts. Veiksme zināmā mērā veicina arī egoismu, bet zvaigznes rāda, ka Lauva būs ļoti dāsns un dalīsies savā priekā.

DEVĪZE: Lai acis spīd, lai sirds gavilē un - lai prieks izstarojas arī uz apkārtējiem, viņus sasildot!

JAUNAVA

(22.08.-23.09.)

Jaunavai parasti nav sakāpinātu gaidu, viņa brīnumiem netic, tāpēc, visticamāk, neiekritīs pārmērīgu gaidu lamatās. Diezgan mērens gads, bez asumiem, savā ziņā pat garlaicīgs. Taču to vajadzētu salāgot ar kādām jaunām lietām, tās ieviešot savā dzīvē pamazām. Profesionāli drīzāk, nekā personiskajā dzīvē. Aprīlī Jaunavai galvā varētu būt zināms juceklis, tāpēc, ja tiek plānoti kādi intelektuāli ietilpīgi darbi, tiem, ja vien iespējams, vajadzētu izvēlēties citu brīdi. Savukārt septembrī Jaunava parādīs savu drosmīgāko pusi, parādīsies pat zināms lecīgums, bet tas tik un tā nepārsniegs sarkano līniju, jo būs visai konstruktīvs.

DEVĪZE: Neapstājies, turpini strādāt, jo no gaisa nekas nekritīs. Bet arī nebaidies - bez ražas nepaliksi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā