Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

NOSKAIDRO, ko nesīs 2019. gads un pēc kādas devīzes jādzīvo katrai horoskopa zīmei

© Pixabay

Horoskops 2019. gadam.

AUNS

(21.03.-20.04.)

Ja vien Auns grib, viņam ir riktīgi labs laiks, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm, tikt paaugstinātam amatā. Bet tas savukārt nozīmē, ka tiks atņemts laiks ģimenei, un nekādas Dod pieci! akcijas nelīdzēs. Gada sākums Aunam hiperaktīvs, bet laiks līdz Valentīndienai - aktīvs un ļoti izlēmīgs. Tiem, kuri grasās sākt sportot, piemēram, skriet vai apmeklēt sporta zāli, tas var izdoties daudz vieglāk. Šī aktivitāte atstās iespaidu arī uz partnerattiecībām, un tie Auni, kuriem ir sajūta, ka viss ir piegriezies, ka varbūt vajag šķirties, to diemžēl arī izdarīs. Jā, šis Aunam ir radikālu lēmumu pieņemšanas laiks, vienīgi pašās zīmes beigās dzimušajam - tuvāk 20. aprīlim - tā dusma būs mazāk radikāla.

Iespējams, Aunam būs iejūtības trūkums pret par sevi vājākiem un neizlēmīgiem, un tas var atsaukties arī ģimenes dzīvē. Tāpēc jūnijā un oktobrī Aunam ieteikums padomāt par savas rīcības sekām attiecībā uz tiem, kuri nav tik stipri kā viņš.

DEVĪZE: Septiņreiz nomēri un tikai tad griez! Auns ir stiprs, enerģisks, un - viņš griezīs jebkurā gadījumā.

VĒRSIS

(21.04.-21.05.)

Vērsim ļoti stabils gads. Varbūt ne ar milzīgi lielu pieaugumu, bet - viss noritēs pēc plāna un atšķirībā no pagājušā gada prāts būs mierīgāks, racionālāks un savā ziņā arī laimīgāks. Gada beigas Vērsim ļoti labas, decembris vienkārši ideāls. Tāpēc, ja ir kādi nopietni plāni, ieteicams nogaidīt

līdz gada beigām. Piemēram, nekustamā īpašuma lietas, kas Vērsim ļoti patīk, jākārto gada beigās. Precīzāk sakot, ja ir, ko pārdot, to var darīt visa gada laikā, bet pirkt ieteicams gada beigās. Patiesībā, tas šogad attiecas uz visiem, bet, lai nesaceltu pārāk lielu ažiotāžu, pačukstam to tikai Vērsim. Arī ar juridisko jautājumu kārtošanu nevajadzētu steigties, bet darīt to mierīgā garā. Visdinamiskākais laiks Vērsim būs agrs pavasaris, precīzāk - marts. Savukārt laikā ap Jāņiem Vērsim ieteicams pamēģināt iedziļināties situācijā, pirms apvainoties, dusmoties un strīdēties. Nepieņemt lēmumus, balstītus izteikti uz emocijām.

Ģimenes dzīvei lielākoties vajadzētu būt stabilai, taču gada beigās Vērsis varētu sākt apsvērt domu, ka varbūt kaut kas jāpamaina, jo aizdomāsies, ka, iespējams, var būt vēl labāk. Vērsis ir vienīgā zīme, kam nav jāsaka, lai septiņreiz nomēra - viņš mēra divdesmit septiņas reizes un beigās tik un tā negriež.

DEVĪZE: Lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Ar lēnāk domāts gada griezumā - visu gadu gatavoties un, piemēram, ja vajag kaut ko parakstīt, tad to darīt gada beigās. Īpaši tas attiecas uz aprīļa mēnesī dzimušajiem.

DVĪŅI

(21.05.-22.06.)

Ja Dvīnis gribēs par daudz, ja viņš leksies vai paliks lepns, tas viņu tikai iegāzīs. Tāpēc viņam šogad ieteikums piekopt samērīgumu un saprātīgumu un neuzskatīt sevi par pasaules nabu. Ja tas tiks ņemts vērā, gads būs absolūti normāls, bez īpaši spilgtiem jaukiem notikumiem. Negribētu teikt, ka negatīvs, jo tikai Dvīnis pats to var padarīt sev negatīvu - ja, piemēram, aizņemsies pārāk daudz naudas vai par daudz salielīsies.

Tā varētu notikt aprīlī, kad Dvīnim varētu būt kādas pretenzijas vai viņš varētu sākt neadekvāti kaut ko pieprasīt. Bet nevajag izvirzīt nekādus personīgos rekordus, nevajag mēģināt pierādīt, ka... nu tik es jums parādīšu! Tā būs tikai izgāšanās. Ir tāds teiciens: lielība naudu nemaksā... Līdz galam to nerakstām, jo beigas ir nepieklājīgas.

DEVĪZE: Nesaki hop!, kamēr neesi pārlēcis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā