Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Horoskopi

NOSKAIDRO, ko nesīs 2019. gads un pēc kādas devīzes jādzīvo katrai horoskopa zīmei

© Pixabay

4.lapa

MEŽĀZIS

(22.12.-21.01.)

Mežāzim grūti laiki. Vairāk gan janvāra Mežāzim, jo decembra Mežāzis savu ir izcietis. Bet, kā liecina novērojumi, no visām 12 zīmēm tieši Mežāzis grūtības panes vislabāk. Parasti tas nozīmē lielāku aizņemtību darbā, nopietnāku seju, bet Mežāzim patīk, ka viņš ir noslogots, ka viņam nav brīvības un brīvā laika. Tomēr, ja Mežāzis ir cienījamā vecumā, saprātam ir jābūt - nevajag mašīnu celt bez domkrata, sevišķi janvārī, jūnijā un oktobrī.

Mežāzis ir diezgan kategorisks, no sevis prasa daudz un no citiem sagaida, lai viņi būtu tikpat nopietni. Bet - citi jau tādi nav. Tas viņu var sadusmot, viņš var kļūt neiecietīgāks, raupjāks un robustāks, kā dēļ citi no viņa var novērsties. Bet Mežāzis tik un tā uzskatīs, ka viņš rīkojas pareizi.

Mežāzis priekšnieks, iespējams, veiks tīrīšanu. Viņš veiks tīrīšanu arī savā dzīvē, taisīs reformas un - iespējams, pārspīlēs.

DEVĪZE: Nepārspīlē! Ka tik lejot ārā no vannas ūdeni, neizlej ar visu bērnu. Prasību latiņai ir jābūt augstai, bet ne tikai augstai, lai tas maksātu cilvēcīgas attiecības ar tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS

(21.01.-19.02.)

Ūdensvīram samērā veiksmīgs gads, labāks par iepriekšējo, vairāk iespēju piepildīt kādas cerības, saņemt atbalstu. Janvāra Ūdensvīrs varētu būt drosmīgāks jaunu soļu speršanā, atsakoties no līdzšinējā. Bet kopumā veiksmīgāks laiks būs februāra Ūdensvīram - viņam vairāk iespēju saņemt atbalstu, atrast sponsoru, lai realizētu kādas savas ieceres, programmas, projektus, jo īpaši, ja tās ir sabiedrībai noderīgas. Ūdensvīrs saņems daudz mīlestības, bet - dažbrīd viņam nāksies rēķināties ar citiem. Romantiskāks laiks ir marts un jūnijs, decembrī vajadzēs vairāk pielāgoties. Bet lielos jautājumos - veiksmīgs gads.

DEVĪZE: Atceries, ka ir divi burvju vārdiņi: lūdzu un paldies.

ZIVIS

(19.02.-21.03.)

Ja Zivis spēs ieraudzīt laimi arī mazās lietās - ka nav obligāti jāuzkāpj Eifeļa tornī, ka laimīgs var būt, arī uzkāpjot skatu tornī Dzintaru mežaparkā -, būs ļoti veiksmīgs gads. Bet, ja Zivis sapņos neadekvāti - ka tūlīt, tūlīt kaut kam jābūt, ka beidzot kaut kam jānotiek -, būs liela vilšanās.

Ir iespējams pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ieteicams paļauties vairāk uz veciem draugiem, nevis uz tiem, kuri kaut ko sola viegli un ātri. Ieteicams ievērot zināmu piesardzību, nevis riskēt. Ja Zivis pareizi noorientēsies apkārt notiekošajos procesos un mācēs izmantot apstākļus, būs vienkārši brīnišķīgs gads.

Romantikā varētu būt notikumiem bagāts pavasaris, īpaši aprīlis. Bet gada beigas nomierinās Zivju prātu, un decembris būs gada veiksmīgākais mēnesis. Jo - labs nāk ar gaidīšanu. Zivis šogad noteikti saņems kādus augļus, bet, ja tie nebūs tik lieli, kā viņi ir sasapņojušies, vienalga jābūt pateicīgiem. Jo - Zivis šogad tomēr būs saņēmēji, nevis zaudētāji.

DEVĪZE: Nededziniet tiltus un nekad nesakiet nekad!