Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Katrai planētai ir savs enerģētisko vibrāciju spektrs

© depositphotos.com

2.lapa

Neptūns

Violetā krāsa, kas saistīta ar šo planētu, atsevišķās ezoteriskajās skolās apzīmē gan kosmisko enerģiju, gan septīto jeb augstāko čakru - tā cilvēku vieno ar garīgo līmeni. Šīs asociācijas sakrīt ar Neptūna dabu, un tie, kurus vada šī planēta, bieži vien ir «no dabas» reliģiozi, nebūdami nevienas formālas konfesijas pārstāvji. Viņi spēj saplūst ar Visuma strāvojumiem un izlaist tos caur savu enerģētisko lauku.

Neptūna violeti zilganie toņi attiecināmi ne tikai uz kosmosa telpu, bet arī tā dēvētā pasaules okeāna dzīlēm, par ko atgādina sengrieķu dievs Neptūns un viņa romiešu līdzinieks Poseidons - šie abi pārvaldīja jūru, vētras un dzelmi.

Ja uz šķidrumiem paraugāmies kā vielām noteiktā agregātstāvoklī, momentāni kļūst skaidrs, ka Neptūns atbild par tiem visiem, alkoholiskos dzērienus ieskaitot. Par to saistību ar «slapjo» planētu liecina arī reibuma dziļākā iedaba - tas ir ne vairāk un ne mazāk kā transcendentāls apziņas stāvoklis. Tiesa, visai zemās vibrācijās… Savukārt senajā Grieķijā vīna dieva Dionīsa kulta kalpi nēsāja violetu apģērbu.

Te jāpiebilst, ka arī psihotropo vielu cienītāji visbiežāk nonākuši Neptūna vibrāciju zemākās spektra daļas ietekmē.

Lai gan liela daļa astrologu ir vienisprātis par violetās krāsas saistību ar Neptūnu, daži uz šo planētu, kas pārvalda visas jūras, ezerus un upes, attiecina arī zilo.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā