Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ģērbies atbilstoši savai horoskopa zīmei

© depositphotos.com

2.lapa

Gaisa stihija

(Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs)

Personības un stila atslēgas vārdi: jauneklīgums, kustīgums, vieglums komunikācijā, gudrība, erudīcija, zinātkāre, neatkarība.

Šķiet, Dvīņiem ir visplašākā un daudzveidīgākā garderobe. Iespējams, tāpēc, ka viņu noskaņojums arī ir visai mainīgs. Nevar teikt, ka Dvīņi dotu priekšroku kādam vienam stilam - viņi spēj tēlot dažādas lomas, un apģērbs ļauj viņiem mainīties arī iekšēji. Piemēram, jebkāda veida darba forma viņiem tiešām palīdz strādāt, ļaujot iekšēji savākties, bet vakara ballītē tie jau būs pavisam citi Dvīņi.

Bet vispār apģērbā Dvīņi mīl racionalitāti, tāpēc nereti tos sastapsiet džinsa biksēs, ērtās kurpēs, vieglās jakās, pārsvarā pasteļtoņos. Vīrieši nereti dod priekšroku pelēkajiem toņiem. Dvīņi izvēlas apģērbu vairāk pēc krāsas nekā auduma, tomēr viņiem netīk smagi, blīvi materiāli. Dvīņu sieviete labi jūt modes tendences, tomēr neies modes avangardā. Patīk interesantas rotaslietas. Svarīga arī rotu simbolika.

Slaveni Dvīņu stila paraugi: Merilina Monro, Džonijs Deps, Andželīna Džolija, Natālija Portmane, Nikola Kidmena.

Svariem apģērbā tīk izsmalcinātība. Sieviete Svari lietišķo kostīmu vienmēr atdzīvinās ar kādu lakatiņu vai rotu, radot sievišķīgu tēlu. Svaru galvenā devīze - elegance un šarms. Dod priekšroku maigām krāsām, tomēr ļoti mīl oriģinālus toņus un nokrāsas.

Svari ir arī samērā konservatīvi tādā ziņā, ka savu stilu reti maina - jaunībā to izvēlējušies, pie tā arī pieturas. Tomēr Svaru zīmes pārvaldniece Venera viņus apbalvo ar smalku krāsu un formu izjūtu, tāpēc viņu spējas saskaņot krāsas apģērbā ir apbrīnojamas. Viņi ir individuālisti un modei pakaļ neskrien, varbūt paņemot tikai to, kas iederas jau izstrādātajā tēlā. Tie ir Svari, kuri cēli nēsā garus svārkus un zābakus kantainiem purngaliem, lai gan modē ir spicpurnu laiviņas un mini. Tomēr viņi pamanās neizskatīties nemoderni. Svaru pluss - spēja ar minimāliem līdzekļiem izraisīt maksimālu efektu.

Slaveni Svaru stila paraugi:

Gvineta Paltrova, Katrīna Deneva, Monika Beluči, Marčello Mastrojāni, Maikls Duglass.

Ūdensvīram ir visspecifiskākā gaume. Viņam patīk viss spilgtais un neparastais, kontrastu pilnais un ultramodernais. Patīk pievērst uzmanību neparastā veidā, uzsvērt savu individualitāti. Daļa Ūdensvīru skrien modei pa priekšu, lielākā daļa tomēr rātni tipina nopakaļ. Ūdensvīri intelektuāļi vispār ar to neaizraujas, staigā vienos džinsos cauru gadu, un labi, ja kāds pasaka, kad jānomaina tīrs krekls. Ūdensvīriem patīk zilpelēkā krāsu gamma, arī melno tie mīl. Avangardiskais tips iecienījis neona krāsas, nesmādē sintētiskos audumus. Tāpat kā Dvīņi, arī Ūdensvīri dievina visādus talismanus, maģiskus amuletus, rotas, atvestas no tāliem, mazpazīstamiem pasaules nostūriem. Necieš uniformas.

Slaveni Ūdensvīra stila paraugi:

Parisa Hiltone, Džons Travolta, Sindija Krauforde, Elena Vaenga, Fredis jeb Andris Freidenfelds.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā