Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ģērbies atbilstoši savai horoskopa zīmei

© depositphotos.com

«Mode pāriet, stils paliek,» reiz teica Koko Šanele, kas pati bija ļoti revolucionāra modes radītāja. Mūsu tērpšanās maniere bieži vien atkarīga nevis no modes kaprīzēm, bet personības īpašībām. Vai pēc astroloģijas principiem – to nosaka horoskops.

Te gan atkal jāpiebilst, ka cilvēci sadalīt divpadsmit daļās atbilstoši zodiaka zīmēm nevar, viss ir daudz smalkāk un niansētāk. Tomēr ir vienojošais gan raksturā, gan stilā.

Stils atbilstoši astroloģiskajām stihijām un zodiakam

Uguns stihija

(Auns, Lauva, Strēlnieks)

Personības un stila atslēgas vārdi: neatkarība, seksualitāte, provokācija, lepnums, pašapziņa, savu emociju brīva demonstrēšana, sakoptība.

Auni dod priekšroku spilgtām, piesātinātām krāsām un nemīl pasteļtoņus. Ja redzat uz ielas kādu ultramodernu meiteni ar spilgtu sejas grimu - viņām imponē pievērstā uzmanība un neuztrauc neizpratnes pilnie skatieni; viņas iet stalti, lepni paceltu galvu, it kā demonstrējot savu neordināro tērpu modes skatē. Liela iespēja, ka te spēcīgi izpaudusies Auna zīme! Auniem piestāv ekstravagants ģērbšanās stils, šķietami nesavienojamu elementu savienošana.

Temperamentīgajiem Auniem labi piederas arī sportiskais stils. Viņiem tīk iepirkties. Ikdienā izvēlas viegli kombinējamas un ērtas lietas. Taču var būt galējības krāsu un fasonu izvēlē, piemēram, minisvārki un dziļš dekoltē. Biznesa vīrietis, nevarot paciest lietišķā kostīma žņaugus, var uzlikt kliedzoši spilgtu, bezgaumīgu kaklasaiti.

Slaveni Aunu stila paraugi:

Viktorija Bekhema, Kventins Tarantino, Laima Vaikule, Alla Pugačova, Sāra Džesika Pārkere, Lady Gaga.

Lauvas ir konservatīvāki, toties ar ļoti labu gaumi, iedzimtu spēju skaidri redzēt, kas pašiem piestāv. Starp citu, arī Francija, ko uzskata par modes noteicēju, ir Lauvas zīmē. Lauvām izteiktāka vilkme uz klasisko apģērbu. Viņi mīl košas krāsas, taču ne tik kliedzošas kā Auni. Tradicionāli Lauvām tiek pierakstīta zelta krāsa, taču labi izskatās arī sarkana, balta, melna. Šķiet, Lauvas ir vienīgie, kas vienlīdz pievērš uzmanību gan apģērba materiālam, gan krāsai, gan fasonam. Apbrīnojami, kā šie cilvēki prot nēsāt apģērbu - tie ir tie, par kuriem saka: tas jau arī kartupeļu maisu varētu uzvilkt un labi izskatītos! Un tas nav atkarīgs no ķermeņa pun izskata, bet tieši šīs iedzimtās spējas dēļ. Lauvas labi jūt modes tendences, taču nekad akli neskries modei pakaļ. Vīrieši Lauvas drīzāk pievērsīs uzmanību koptai un tērptai, ne dabīgi skaistai sievietei, vadoties pēc izteiciena - labāk lieka krunka sejā nekā zeķē.

Lauvām patīk labi juvelierizstrādājumi. Ja tiem nepietiek naudas, drīzāk izvēlēsies dabīga materiāla - koka, raga - rotas, nevis plastmasas bižutēriju.

Slaveni Lauvu stila paraugi:

Koko Šanele, Īvs Senlorāns, Madonna, Baraks Obama, Roberts de Niro, Dženifera Lopesa.

Toties Strēlnieki nu reiz ir tie, kas pievērsīs uzmanību ne tikai kvalitātei, bet arī zīmolam. Turklāt, ja nu reiz viņam kas iepaticies, viņš arī turpinās pie tā turēties. Strēlnieks ir sociāla zīme, un tas uzliek zināmus pienākumus arī visā, kas attiecas uz tēlu. Tomēr Strēlnieks nekad neģērbsies kā visi. Jā, tās nebūs nekādas ekstrēmas galējības, avangardiski risinājumi, tomēr vienmēr būs sava odziņa. Ja Strēlnieks nav ar galvu meties darbā vai vaļaspriekā, viņš seko modei un pērk to, kas ir moderns. Krāsas - purpura un tumši zils. Tomēr ir arī cita veidi Strēlnieki - tie, kam intelektuālās aizraušanās, zinātniskie pētījumi, aizraujošs vaļasprieks ir pirmajā vietā un apģērbs ir absolūti nesvarīgs.

Slaveni Strēlnieku stila paraugi:

Breds Pits, Britnija Spīrsa, Vanesa Paradī, Tīna Tērnere, Skārleta Johansone.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā