Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Liekas, esam pazīstami jau mūžību jeb Karmisko attiecību pazīmes

© depositphotos.com

3.lapa


Ko tad īsti nozīmē - atstrādāt vai neitralizēt karmu? Tas ir gan ļoti vienkārši, gan neiedomājami sarežģīti. Ir kaut kas jāsaprot un kaut kas jāmaina. Svarīgākais ir saprast, kas un ko. Tipiska ir situācija, kad viena situācija dzīvē atkārtojas vairākkārt - it kā skolotājs atļautu ne tikai vienu, bet vairākas reizes izlabot nepareizi uzrakstīto kontroldarbu.

Karmas neitralizācija

Karmiskās attiecības dabiski beidzas tad, kad karma ir atstrādāta, visi parādi atdoti, un to uzreiz varēs just - pāriet vainas izjūta (raksturīgi līdzatkarīgajiem, kas dzīvo ar narkomānu vai alkoholiķi), pazūd bezcerība, bezspēcība, rodas jauna enerģija, var «sākt jaunu dzīvi» un pārraut vecās attiecības. Savukārt citreiz attiecības laimīgi turpinās. Piemēram, bezbērnu attiecības arī ir karma - tas nozīmē, ka dzimtu nākotne tiek slēgta. Ja partneri viens otru vaino šajā situācijā un padara dzīvi par elli vai vienkārši izšķiras, nekas nemainīsies. Ja viņi atbalsta viens otru, kopīgi meklē risinājumus, tad karma uzlabojas. Nereti, piemēram, pēc bērna adoptēšanas pāris tiek arī pie sava bērniņa. Tas nozīmē, ka karma ir atstrādāta, situācija - atrisināta.

Karmisko attiecību pamatpazīme ir tā, ka viens vai varbūt arī abi partneri sevī glabā neatrisinātas emocijas - greizsirdību, naidu, vainas izjūtu, bailes, atkarību. Nerodot tām izeju, atrisinājumu iepriekšējā dzīvē, viņi pievelk viens otru nākamajā. Jaunās tikšanās mērķis ir dot iespēju otram atrisināt šo jautājumu tādā pašā situācijā citā dzīvē.

Karmiskie partneri satiekas, jūt neizskaidrojamu vilkmi un, paejot kādam laikam, sāk atkārtot savas vecās emocionālās lomas. Uzdevums ir šoreiz izdarīt pareizo izvēli. Piemēram, sievietei kādreiz bijis mīlošs, bet ļoti privātīpašniecisks un greizsirdīgs vīrs. Sieviete to nevar izturēt un aiziet. Vīrs, nespējot to pārdzīvot, saslimst un nomirst. Sieva visu atlikušo dzīvi pavada vainas izjūtā - sak, vajadzēja palikt, vajadzēja dot iespēju laboties… Šajā dzīvē viņi atkal satiekas. No sākuma viņš viņu aplido, nolasa katru vēlmi no acīm, taču, uzsākot kopdzīvi, pārvēršas par greizsirdīgu tirānu. Sieviete ir dusmīga un satraukta, jo pamata šādai attieksmei nav. Tomēr viņai ir neizskaidrojama iekšēja vēlme allaž piedot, attaisnot, palīdzēt. Taču tādā veidā viņa ļauj pārkāpt savu privāto teritoriju, krītas viņas pašapziņa. Labākais risinājums ir izšķirties, nejūtot vainas apziņu. Viņas vīra vai mīļākā kompleksi nav viņas atbildība. Karmiskais uzdevums šajā gadījumā ir - sievietei jāiemācās atlaist šādas attiecības bez vainas izjūtas, bet vīrietim - izsāpēt emocionālos pārdzīvojumus un dzīvot mierīgi tālāk. Tā ir kā satikšanās ar savām sajūtām aci pret aci, nepagriežot muguru.

Ja partneri ir pietiekami saprātīgi, ja jūtas starp viņiem ir tiešām spēcīgas un gaišas, viņi var atrast kopīgu valodu un, iespējams, kādā dziļākā līmenī sajust vai saprast iemeslu, kādēļ viņi ir satikušies, to «atstrādāt» un tālāk dzīvot no karmas neatkarīgās attiecībās.

Biežāk ir otrādi - cilvēki izšķiras. Protams, ļoti viegli ir aiziet no problemātiskām attiecībām. Daudzi tā arī dara - bez izpratnes par to, kāpēc nav komforta, kāpēc vispār tieši ar šo partneri bijis kopā. Karma nav atstrādāta un pāriet tālāk, uz nākamo dzīvi. Reizēm tiek dotas vēl vairākas iespējas - pēc laiciņa viņš satiksies ar citu cilvēku no «pagātnes», kas nesīs to pašu vēstījumu, to pašu mācībstundu, un viss sāksies no sākuma. Piemēram, iepriekšējā dzīvē sieviete atstājusi vīrieti, kas viņu no sirds mīlējis, dodot priekšroku citam, kas nav labāks, bet - krietni bagātāks. Šajā dzīvē būs līdzīga situācija, un tā atkārtosies tik ilgi, līdz tiks izdarīta pareizā izvēle.

To var redzēt ik uz soļa - kāda itin jauka sieviete vienmēr iemīlas bezcerīgos plenčos, kāds vīrietis, kaut arī sirdī vēlas dzīvot ar klusu, piemīlīgu būtni, allaž sapinas ar valdonīgām čūsku vecenēm.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā