Svētdiena, 12.maijs

redeem Ina, Ināra, Inārs, Valija

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Liekas, esam pazīstami jau mūžību jeb Karmisko attiecību pazīmes

© depositphotos.com

4.lapa

Likteņa mācībstundas

«Zibens spēriens» jeb momentānas, neprātīgi kaislīgas attiecības nereti mēdz gadīties ar tiem, kas faktiski bēg no mīlestības, piemēram, zvērinātiem karjeristiem. Tas var nozīmēt, ka iepriekšējā dzīvē viņi pametuši lieliskas iespējas mīļotās dēļ, bet zemapziņā to vēlāk nožēlojuši. Šajā dzīvē zemapziņa to «atceras», un viņi neapzināti mūk no nopietnām attiecībām, piemēram, atdodot sevi visu darbam. Karmu apmānīt nevar, un, lai kā muktu, tā panāk. Pienāks brīdis, kad arī šoreiz būs jāizšķiras - veltīt sevi mīlai vai darbam. Un pareizā atbilde šajā gadījumā būs - mīlu un darbu var apvienot, nekas nav jāziedo - ne sirdsmīļotā, ne arī savs aicinājums un profesionālais piepildījums.

Nereti ir situācija, kad jaunietis apprecas tikai tādēļ, lai aizmuktu no despotiskiem vecākiem. Un, no vilka mūkot, ieskrien lāča ķepās - vīrs vai sieva izrādās tāds pats. Pat ja šim cilvēkam iepriekš nav bijusi nekāda tieksme uz despotismu, tā parādās, jo otrs to neapzināti gaida. Atliek mainīties pašam, kļūt drošākam, neatkarīgam, patstāvīgam. Nav obligāti jāķeras vienmēr pie otra. Pamēģiniet dzīvot patstāvīgi!

Aktīvam, darbīgam, domājošam cilvēkam ir daudz vairāk iespēju uzlabot karmu nekā pasīvam sliņķim. Reizēm gan cilvēks iepriekšējās dzīvēs sapelnījis tik daudz negatīvās karmas, ka, lai kā pūlas un rosās, nespēj izrāpties no problēmām un neveiksmju sērija turpinās gadiem. Jebkuri pūliņi šķiet nerezultatīvi, taču tā tikai šķiet - jo katrs centiens pārvarēt negatīvo dod ko labu. Katru dienu mēs izdarām daudzus labus darbiņus, domājam labas domas, piedzīvojam jaukas sajūtas un darām un domājam arī šo to ne tik labu. Jo vairāk labo «darbiņu», jo, protams, labāk. Jāatceras, ka neviena paša ceļā iegūta atziņa, neviens labais darbiņš nav veltīgs.

Karmu, atšķirībā no Gordija mezgla, nevar pārcirst - tā jāatraisa un jāsatin glītā kamolītī.

Reti, bet gadās, ka cilvēki mīl pa īstam - pieņemot partneri patiešām tādu, kāds viņš ir, ar visiem trūkumiem, fiziskām nepilnībām. Viņi dzīvo kopā ilgus gadus un nespēj iedomāties dzīvi viens bez otra. No karmas viedokļa tie ir cilvēki, kas izgājuši visus pārbaudījumus, apguvuši mācības un, tā sakot, izpildījuši mājas darbus un izlabojuši kļūdas kontroldarbā, un tagad bauda kopdzīvi viens ar otru, cienot un piepildot katru viņiem atvēlēto mirkli. Viņi ir saistīti ar ciešām saitēm, bet ne ar ķēdēm un važām.

Tā ir vilinoša perspektīva! Karma nav nekāds lāsts - tā ir tikai rezultāts tam, kā esat dzīvojis iepriekšējās dzīvēs un šajā. Labojot kļūdas, atverot sirdi un dāvājot mīlestību, katrs savu laimīti atradīs.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā