Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Liekas, esam pazīstami jau mūžību jeb Karmisko attiecību pazīmes

© depositphotos.com

2.lapa

Lūk, daži stāsti par tipiski karmiskām attiecībām.

«Nekad neesmu bijusi uzbāzīga, nemūžam pirmā puisim nezvanīju, tāda pasīvā gaidītāja, nu, ja nav intereses, tad nav, kaut arī tas otrs nezin kā patiktu. Taču reiz ar vienu puisi kļuvu pilnīgi traka, piemēram, izdomāju visidiotiskākos iemeslus, lai parādītos tur, kur viņš, turklāt, ejot turp, kājas trīcēja kā padsmitniecei. Likās - šausmas, ko es daru, un viņam tak nav ne mazākās intereses! Dīvaini, pēc tam izrādījās, ka viņam bijis tāpat, un tas viss atklājās pilnīgi nejauši, kad pāris mēnešus, ārēji neko neizrādot, bijām tā dancojuši viens ap otru. Attiecības ilga vairākus gadus un bija ļoti sarežģītas. Šķiršanās bija likumsakarīga, taču ļoti grūta, un, kaut arī kopš galīgās izšķiršanās nesazināmies un neredzamies, tas cilvēks kaut kur galvā «sēž» joprojām, lai gan man to nemaz negribas.» (Ineta, 38)

*

«Man allaž paticis dzīvot viegli. Biju meiteņu mīlulis, ne par ko nopietnu nedomāju. Reiz kādā pasākumā «sadejojos» ar kādu sievieti un, pats īsti neapjēgdams, ko daru, bildināju viņu tajā pašā vakarā! Tagad esam kopā jau padsmit gadus, ir bērni, dzīvojam laimīgi, un šo pārsteidzošo (bet ne pārsteidzīgo) soli neesmu nožēlojis ne mirkli, tieši otrādi - nebeidzu par to priecāties.» (Aldis, 44)

*

«Apkārtējie nesaprot, kā varam būt kopā, zinu, ka daudzi pat diezgan neslēpti smīkņā, paraupji pajoko. Tas tāpēc, ka mums ar sievu abiem ir nešpetns raksturs, faktiski trači iet vaļā teju no pazīšanās sākuma. Tomēr viens bez otra nevaram jau 25 gadus. Vienkārši - nespēju iedomāties nevienu citu sev blakus.» (Ilgars, 48 )

«Kad satikāmies, likās, ka esmu atradis ideālo sievieti. Momentāns magnētisms pārauga lielā, kaislīgā, piepildītā mīlā. Taču ar laiku sākās tāda nesaprotama un nepamatota rīvēšanās… Ik pa laikam likās, ka viņai vajadzētu rīkoties tā, taču viņa rīkojās citādi. Tādi sīkumi. Un te nav saistības ar «rozā briļļu» nokrišanu. Vēlāk sarunās atklājās, ka viņai ir līdzīgi. Tā sajūta ļoti dīvaina - it kā tu dzīvotu ar diviem cilvēkiem, kas reizēm pārklājas, bet reizēm «atdalās». Pēc 10 gadiem izšķīrāmies, lai gan šķiršanās bija abpusēji grūta un ilga - nevarējām viens bez otra, bet kopā palikt kļuva arvien grūtāk. Tiesa, pēc visām peripetijām palikām draudzīgās attiecībās, un, kaut arī tagad satiekamies vai sazvanāmies reti un katram ir sava dzīve, vienmēr ir ļoti viegli komunicēt.» (Edgars, 42)

P. S. Ir tikai viens āķis - ja reiz runājam par karmu un tai ticam: cilvēks zemapziņā glabā atmiņas no iepriekšējām dzīvēm, bet viņa partneris, kaut arī dvēsele ir tā pati, tomēr cilvēks ir cits! Nevis tieši tāds pats, kaut arī daudzējādā ziņā var būt līdzīgs. Divi satiekas, «pazīst» viens otru, viņiem liekas, ka ir tik daudz kopīga itin visos līmeņos, ka viņus pats liktenis savedis kopā, un tā arī ir. Tad nu arī sākas šīs neapzinātās gaidas, savas projekcijas, kas saistītas ar to, citu dzīvi. Nereti šādas attiecības izdziest, saduroties ar šīs dzīves realitāti. Milzīgā pievilkšanās pamazām izkliedējas, jo pagātne un tagadne konfliktē. Tāpēc arī šādas šķiršanās mēdz būt dažkārt ļoti grūtas, jo tomēr netverama saite pastāv.

Nedzīvot mocībās

Vai ir iespējams pārtraukt karmiskas attiecības? Tas ir īpaši aktuāli, ja tās ir mokošas gadiem ilgi, piemēram, attiecībās, kur viens no partneriem ir atkarīgais. Visticamāk, tas nozīmē, ka iepriekšējā dzīvē abi bijuši mainītās lomās. Vai tagad tam otram jācieš visu mūžu? Nebūt ne. Lai ātrāk «atdotu parādu», jāpaanalizē viss, kas kaitina, krīt uz nerviem, sāpina, viss, ko nevar ciest. Bez emocijām, objektīvi un ar izpratni. Tad jācenšas to pieņemt un mazināt sevī negatīvās emocijas. Tikko to izdodas panākt, partneris jālaiž vaļā, neraugoties uz pienākuma izjūtu, žēlumu un apkārtējo viedokli. Par otra dzīvi neviens cits nav un nevar būt atbildīgs! Kad tas paveikts, nemokoties ar vainas izjūtu, sākas it kā otrā elpa, jauna dzīve. Turklāt ar šādu, apzināti veiktu rīcību jūs nākotnē atbrīvojat no ciešanām savu dvēseles pēcteci.

Attiecību pārtraukšana lielā mērā atkarīga no to rakstura. Ja cilvēki papildina viens otru, saikne ir «magnētiska», tad pilnīga šķiršanās ir neiespējama. Tas ir kā iņ un jan - tos nevar atdalīt, pareizāk, viens bez otra nemaz nepastāv. Pat ja cilvēki izšķiras, tas ir tikai fiziskā līmenī, saite pastāv.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā