Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Liekas, esam pazīstami jau mūžību jeb Karmisko attiecību pazīmes

© depositphotos.com

Astroloģija ir ļoti sena mācība, un ne mazāk sens ir karmas jēdziens – tā pirmsākumi meklējami Indijas filozofijā apmēram 5000 gadu senā pagātnē. Tiek uzskatīts, ka karma nav nekas cits kā dabas, sistēmas, Visuma, kosmosa likums, tāds pats kā, piemēram, gravitācija. Un, gluži kā krītot, nav vērts lūgt apžēloties gravitāciju. Arī karmas likums ir nepielūdzams – tas nav ne slikts, ne labs, vienkārši funkcionē, un viss. Karmas likums uztur līdzsvaru mūsu pasaulē, jebkāda šā līdzsvara izjaukšana jau sevī ietver tā neizbēgamu atjaunošanu – tāds ir šā likuma darbības princips.

Rietumu pasaulē saka - liktenis. «Re, kā liktenis viņam atspēlējās!», «nekaitini likteni», «likteņa balva», «kā liktenis lēmis» - šie un līdzīgi izteikumi, par ko ikdienā pat neaizdomājamies, par to pašu vien ir. Arī visām tautām ir savi sakāmvārdi - «kā mežā sauc, tā atskan», «ko sēsi, to pļausi». Visa pasaule dzīvo atbilstoši karmas likumam, kura būtība ir: katrs cēlonis nes sev līdzi attiecīgas sekas, tas nozīmē - katrs cilvēks pats rada to, kas ar viņu notiek.

Ienākot šajā pasaulē, mēs nokļūstam tādu ļaužu lokā, kuri palīdz mums realizēt mūsu karmiskos uzdevumus. Tie ir mūsu bērni, draugi, radi, mīļotie, kolēģi un pat vienkārši garāmgājēji.

depositphotos.com

Ar dažu nodzīvoti gadi, bet pēc šķiršanās viņš izzūd no mūsu sirds bez pēdām, bet daža īsa tikšanās atstāj iespaidu uz visu mūžu. Nejaušu tikšanos nemēdz būt. Dzīves laikā var būt daudz karmisko tikšanos.

Karmisko attiecību pazīmes

Nav nemaz tik vienkārši tā uzreiz pateikt, vai attiecības ir karmiskas. To palīdz noteikt karmiskā astroloģija, arī citas prakses - apdāvināti reģi, Taro kāršu licēji, rūnu lasītāju utt. Ja zini, kā pazīt karmiskās saites, savā ziņā kļūst vieglāk dzīvot, jo saproti, ka tam nav jēgas pretoties un aizmukt arī nevar. Tomēr ir dažas pazīmes, kuras ļauj arī pašam padomāt un saprast, vai šīs attiecības ir ar dziļāku nozīmi.

Viena no izteiktākajām pazīmēm ir nepārvarama pievilkšanās starp svešiem cilvēkiem.

Arī ja tā bijusi tikai acumirklīga tikšanās, tā sniedz lielas emocijas, atstāj izteikti spēcīgas sajūtas, atmiņas par šo tikšanos neizgaist daudzus gadus. Nereti cilvēki, lai atgūtu šīs emocijas, gatavi uz pašiem visai netipisku rīcību.

Ja attiecības turpinās, tās ir piepildītas un pilnas ar spēcīgām emocijām, turklāt tās var būt gan pozitīvas, gan negatīvas.

Šoreiz sīkāk parunāsim tieši par karmiskajām pāru attiecībām. Karmiskās laulības tiek uzskatītas par vienu no stiprākajām savienībām, kādas pastāv starp cilvēkiem, vienalga, vai pāris laimīgi nodzīvo mūžu kopā vai izšķiras.

Te jāsaprot, ka tas nav nekas pārpasaulīgs vai mistisks. Karmiskās attiecības attīstās tieši tāpat kā visas pārējās attiecības - ļoti dažādi!

Lūk, vēl dažas diezgan drošas pazīmes, kas var norādīt uz to, ka attiecības pāra starpā ir karmas noteiktas:

  • Partneri var ļoti ilgi draudzēties, komunicēt, taču pēkšņi attiecības pāriet citā - mīļoto fāzē. Laulības fakts visiem apkārtējiem (un reizēm arī pašiem) ir liels un negaidīts pārsteigums. Izteikta atšķirība uzskatos par dzīvi, sociālajā stāvoklī, gaumē, tomēr abi turas kopā.
  • Laulības tiek noslēgtas zibenīgi, un pēc vairākiem gadiem pāris nemaz nevar pateikt, kas pamudinājis uz tik šķietami neapdomīgu soli.
  • Zīmīga pazīme ir dzīvesvietas maiņa - abi laulātie pēc apprecēšanās vai kopdzīves uzsākšanas pārceļas citur, pat ļoti tālu, var teikt, sarauj saites ar iepriekšējo dzīvi un cilvēkiem.
  • Bezbērnu laulība (slēgtu dzimtas nākotni nosaka karma).
  • Viens no partneriem ir krietni vecāks.
  • Viens no partneriem ir atkarīgais - alkoholiķis, azartspēlmanis, narkomāns vai arī ar zināmām novirzēm, piemēram, sadists, patoloģisks greizsirdis, vienkārši neiedomājams nekauņa un sliņķis. Viņš moka otru, tomēr otrs nespēj aiziet. Šīs attiecības var nozīmēt, ka iepriekšējā dzīvē bijis otrādi, bet nu abi ir mainītās lomās.
  • Fatālisms, nolemtība, pārsvarā negatīvā nozīmē - piemēram, gadiem ilgs mīlas trijstūris; «neiespējamā mīlestība» - kad kaut kādu iemeslu dēļ pāris nevar būt kopā, bet turpina viens otru bezcerīgi mīlēt; mīlas - naida attiecības - partneri plēšas katru mīļu dienu, tomēr viens bez otra ir nelaimīgi; vai arī dzīve palaikam abus saved kopā, vai viņi to vēlas vai ne. Šāda veida attiecības it kā attīstās pašas no sevis pēc kaut kāda plāna, cilvēki tur gandrīz neko nevar mainīt.
  • Vienam no partneriem ir smagas problēmas ar veselību.
  • Mīlestība no pirmā acu skatiena, «zibens spēriens».
  • Spēcīga savstarpēja pievilkšanās jau pirmajā tikšanās reizē, sajūta, ka pazīstat viens otru jau sen, ka esat jau redzējušies iepriekš.
  • Otrs cilvēks jūsos izraisa sajūtas un emocijas, kuru izcelsmi jūs nespējat pats sev izskaidrot. Tās var būt absolūti neraksturīgas, neloģiskas sajūtas vai rīcība. It kā tieši attiecībā uz šo cilvēku kāds liku rīkoties pavisam citādi.
  • Attiecības attīstās ātri, neplānoti, netipiski un negaidīti. Tikko jūs vēl sēdējāt pie blakus galdiņiem kafejnīcā, bet jau pēc trim stundām ar autostopiem braucat uz Amsterdamu. Turklāt rodas sajūta, ka pat paši iesaistītie te maz ko var mainīt.
  • Nereti karmiskās attiecības atgādina pieburšanu - cilvēki nevar izskaidrot, kāpēc ir kopā. Vai arī ir kopā, bet neapmierināti, tomēr nevar šo situāciju mainīt.
  • Grūti izšķirties. Pat tad, kad tas izdarīts, otra cilvēka tēls «seko» gadiem ilgi. Tas ir tāpēc, ka situācija nav pabeigta, nav atstrādāta.
  • Visi partneri, kas bijuši, ir ļoti līdzīgi, situācija it kā atkārtojas un atkārtojas no jauna - tā ir karmas «piespēlēta», lai to beidzot pareizi atrisinātu un mācītos.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā