PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini, kura ir labākā diēta tieši tev

© depositphotos.com

3.lapa

5 - Ju­pi­te­ra skait­lis

Ēdien­kar­tes pa­ma­tu pa­mats ir dār­ze­ņi un aug­ļi vec­ro­zā, ce­ri­ņu, vi­ole­tā un mel­nā krā­sā. «Ju­pi­te­rie­šiem» nav ie­tei­ca­mas uz­ko­das starp ēdien­rei­zēm - ja ēst, tad sā­tī­gi un daudz­vei­dī­gi.

Vis­pirms - ogas: upe­nes, mel­le­nes, ave­nes, ķir­ši, sal­dās ērkšķ­ogas, tum­šās vīn­ogas, mel­nās plū­mes (svai­gas un žā­vē­tas), per­si­ki un ro­zā greip­frū­ti. Ja uz­tu­rā lie­to­siet šo ogu su­lu, tad la­bāk - bez cu­ku­ra. To­mēr, ja ne­pie­cie­ša­ma sal­dum­vie­la, ie­tei­ca­māks ir brū­nais cu­kur­nied­ru cu­kurs. «Ju­pi­te­rie­ši» zie­mas krā­ju­miem var sa­ga­ta­vot ie­vā­rī­ju­mus no tum­ša­jām ogām.

Bak­la­žā­ni, pro­tams, ir ēdien­kar­tes pir­mais nu­murs. Tos var lie­tot vis­da­žā­dā­ka­jos vei­dos, kā­dus vien fan­tā­zi­ja un pa­vār­grā­ma­tas spēj pie­dā­vāt. Ot­ra­jā vie­tā ir bie­tes. Tās ir no­de­rī­gas jeb­kā­dā vei­dā - gan svai­gā, gan vi­sā­di ap­strā­dā­tā. Svai­gu bie­šu su­la ir lie­lisks ener­ģi­jas avots. Tre­ša­jā un ce­tur­ta­jā vie­tā ir tum­šās olīv­as un spar­ģe­ļi. Ne­iz­tikt arī bez pu­pi­ņām - at­ce­rie­ties par krā­su!

Ju­pi­te­ra di­ētas ie­tei­ca­mās garš­vie­las ir krust­nag­li­ņas, saf­rāns, mus­kat­rieksts, pi­par­mēt­ra, ba­zi­liks, bet vis­la­bā­kā to­mēr ir sal­vi­ja.

Re, un te nu ir Ju­pi­te­ra di­ētas plu­siņš - var ie­mal­kot sau­so sar­ka­no vī­nu. Vien sa­prā­ta ro­be­žās un tie­šām - ti­kai ie­mal­kot.

Ja zi­nāms, ka die­nas lai­kā ne­būs ie­spē­jas kār­tī­gi pa­ēst, ka­ba­tā vai so­mi­ņā var ie­mest man­de­les vai žā­vē­tas mel­nās plū­mes, jo «ju­pi­te­rie­ši» ne­drīkst iz­just ener­ģi­jas ba­du, bet ener­ģi­ju ra­da ēdiens.

6 - Ve­ne­ras skait­lis

Tas, kas gai­ši zi­lā un zi­lā krā­sā, ir Ve­ne­ras di­ētas ēdiens. Pie­mē­ram, vī­ģes un mel­le­nes. Tās pa­lī­dzēs uz­kur­bu­lēt ener­ģi­ju or­ga­nis­mā.

«Ve­ne­ras cil­vē­kiem» ne­pa­vi­sam nav ie­tei­cams pār­ēs­ties, tad jau la­bāk pa­ga­ta­vot vieg­lus sa­lā­tus no svai­giem to­mā­tiem, gur­ķiem, ka­ba­čiem, cu­ki­ni, za­ļiem ābo­liem, pas­ti­na­ka un sa­lā­tiem, kas pār­lie­ti ar ābo­lu vai vī­na eti­ķi un olīv­eļ­ļu.

«Ve­ne­ras cil­vē­kiem» gar­šo sal­du­mi un mil­tu ēdie­ni, un vi­ņiem tā­di ir va­ja­dzī­gi. Tor­tī­tēm gan jā­sa­ka nē, bet ēdien­kar­tē jā­ie­kļauj vī­ģes, kal­tē­ti ba­nā­ni, ar­bū­zi, me­lo­nes, bum­bie­ri un ap­ri­ko­zes.

Ie­tei­cams iz­man­tot brū­nos rī­sus un gri­ķus, ko pirms vā­rī­ša­nas la­bi ap­cep uz pan­nas olīv­eļ­ļā. Ie­tei­ca­mā­kās garš­vie­las ir kar­da­mons, va­ni­ļa un ka­nē­lis. De­rēs arī fen­he­lis, anīss, pi­par­mēt­ra un se­le­ri­jas sak­ne.

Ve­ne­ras di­ētā ie­tei­ca­mā­kās su­las ir no to­mā­tiem, bum­bie­riem, ap­ri­ko­zēm, per­si­kiem un ana­na­siem. Bet - svai­gas! Rī­tos var dzert dzēr­ve­ņu vai brūk­le­ņu ūde­ni: no­maz­gā­tas ogas liek bur­kā, aiz­pil­dot 2/3 no til­pu­ma, un pār­lej ar vā­ro­šu ūde­ni. «Ve­ne­ras cil­vē­kiem» ener­ģi­jas at­jau­no­ša­nai lie­ti de­rēs ka­ka­o, bet bez pie­na un cu­ku­ra - ti­kai ar va­ni­ļu pa­pil­di­nāts.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Horoskopi

Zaļās koka čūskas gads būs pilns ar pārmaiņām un pārsteigumiem, kas ietekmēs mūsu dzīvi. Pēc astrologu un tarologu domām, mūs sagaida personīgās pārvērtības, un tiem, kas nebaidās pamest komforta zonu, liktenis var sagādāt negaidītas dāvanas.

Svarīgākais